CHP'nin 36'ncı Olağan Kurultayı Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor. Mevcut Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun karşısına çıkan ilk rakip Yalova milletvekili Muharrem İnce oldu.
İnce, 165 delegenin imzasıyla  resmen CHP Genel Başkan Adayı oldu.

adaylarDiğer isimler Ümit Kocasakal ile Ömer Faruk Eminağaoğlu'nun yeterli delege desteğine ulaşıp ulaşmadıkları henüz netleşmedi.

[old_news_related_template title="CHP'nin 36'ncı Olağan Kurultayı..." desc="CHP'nin 36'ncı Olağa Kurultayı Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor. Kurultayın yapıldığı salona ilk gelen genel başkan adayı Muharrem İnce oldu. İnce eşi ile birlikte kürsüye çıkarak partilileri selamladı.CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da İnce'den yaklaşık 20 dakika sonra salona girdi. Kılıçdaroğlu eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte partilileri selamladı. Kurultayın başkanlık divanına Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen seçildi. Kurultayda tutuklu vekil Enis Berberoğlu da unutulmadı. Salona onun için asılan dev pankartların yanı sıra Berberoğlu'nun koltuğu da boş bırakıldı. İşte tarihi kurultaydan notlar..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/02/pm-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/chpnin-36nci-olagan-kurultayi-2200730/"]