Ünlü aktör Kıvanç Tatlıtuğ'a 29 Eylül'de 3.5 milyon lira vergi borcu gelmişti. İddiaya göre vergisini düzenli ödeyen Tatlıtuğ, muhasebecisi Erdal D.'yi aramış ancak ulaşamayınca savcılığa başvurmuştu. Soruşturma başlatan savcılık Erdal D.'nin ifadesini aldı. Erdal D.'nin suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Bunun üzerine Tatlıtuğ ifadeye çağırıldı. Avukatıyla birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Tatlıtuğ, soruşturmayı yürüten savcılığa çıkarak ifade verdi.

Adliye çıkışında gazetecilere kısa bir açıklama yapan Tatlıtuğ "Sebebi ziyaretimiz mali müşavarim. Mali müşavirim tarafından mağdur oldum. Hem ben mağdur oldum hem de benim devletim zor durumda kaldı. Kendisinden şikayetçi olduğumdan dolayı bugün buraya geldim. Mağduriyetimizin giderilmesi için, önümüze güzel bakabilmek için gerekli açıklamamızı yaptık. Sayın savcı beyden müsaade istedik." dedi.

"GÜVENDİĞİMİZ İÇİN OLDU"


Kıvanç Tatlıtuğ, gazetecilerin "Muhasebecinize ulaşabildiniz mi?" sorusuna ise "Kendisine şu an ulaşamıyorum ama gerekli bütün çalışmalar yapılıyor. Güvendiğimiz için oldu... Şu zamana kadar maalesef birçok insanın başına gelmiştir. Ciddi anlamda mağdurum. Rakam konuşmayalım ama ciddi bir meblağ tutarında mağduriyetim var." diye konuştu.

Tatlıtuğ daha sonra avukatı ile birlikte adliyeden ayrıldı.