Erdoğan'ın dün yaptığı "Şayet bir gün milletimiz tamam derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz" açıklamasının ardından sosyal medyada başlayan 'T A M A M' fırtınası dün 'Günaydın T A M A M' etiketiyle devam etti.

[old_news_related_template title="Erdoğan'ın sözleri dünya gündemi oldu... Milyonlarca kişi 'TAMAM' dedi" desc="Erdoğan'ın 'Şayet bir gün milletimiz tamam derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz' sözlerinin ardından sosyal medya yıkıldı. Dün akşamdan bu yana TAMAM mesajları Twitter'da dünya gündemi ve Türkiye gündeminde en çok konuşulan (trend topic) konu oldu. Bu başlıkta yaklaşık 2 milyon tweet atıldı. Yerli ve yabancı birçok ünlü isim de TAMAM mesajları paylaştı..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/05/iecrop/erdogan-depo-880_16_9_1525843433.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/milyonlarca-kisi-tamam-dedi-2396440/"]

Dün 'T A M A M' sözleri sosyal medyada dünyada gün boyunca birinci sırada yer almasının ardından AKP Sözcüsü Mahir Ünal, 'TAMAM' diyenlere yönelik 'Twitter'da TAMAM başlığını ele alalım twitlerin çoğu FETÖ' nün ve PKK'nın etkin olduğu ülkelerden atılıyor.' dedi. Mahir Ünal'ın sözlerine ve Erdoğan'ın sözlerine ise sosyal medya kullanıcılarının tepkileri 'Günaydın T A M A M' etiketiyle geldi.

İşte kullanıcıların attığı tweetler:
İşte kullanıcıların attığı tweetler:









blockquote class="twitter-tweet" data-lang="tr">

Günaydın T A M A M
Bu iş bitti binAli’de T A M A M diyor ;)


O zaman inAli :)pic.twitter.com/dWb5XolWU7

— ATAKIZI (@ATAKIIZI) 9 Mayıs 2018