İstanbul Maltepe'deki Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ameliyathane ve yoğun bakım ünitelerinin bulunduğu D Blok'un çatısı çökmüş, binanın üst katındaki bazı tıbbi cihazlar da sular altında kalmıştı. Geçtiğimiz hafta yaşanan bu olay nedeniyle ikisi acil yaklaşık 10 hastanın ameliyatı da ertelenmişti.

catisi-coken-hastanenin-o-bolumleri-tasiniyor-2SULTANBEYLİ’YE TAŞINIYOR

Tadilata alınan D Blok’taki ameliyathane ve yoğun bakım ünitelerinin Sultanbeyli’ye taşınacağı öğrenildi. Taşınma işlemi nedeniyle de ameliyatlar bir hafta süreyle durduruldu.  Öte yandan hastanede taşınma işlemlerinin başladığı ve cuma günü tamamlanacağı öğrenildi.

[old_news_related_template title="Süreyyapaşa Hastanesi'nde çatı çöktü, ameliyatlar durdu" desc="Türkiye’nin en büyük göğüs hastalıkları hastanelerinden birisi olan Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ameliyathane ve yoğun bakım ünitelerinin bulunduğu bölümünün çatısı çöktü. 10 hastanın ameliyatının ise tadilat sürdüğü gerekçesiyle ertelendiği öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/12/iecrop/hastane_16_9_1544182634.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/son-dakika-sureyyapasa-hastanesinde-cati-coktu-ameliyatlar-durdu-2782157/"]