Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duyurulan sözleşmeli öğretmenlik alımı başvuruları için tarih belli oldu. Sözleşmeli öğretmenlik ön başvuru tarihleri 19-23 Kasım tarihleri arasında alınacak.Sözlü sınav yerleri, 3 Aralık'ta adaylara duyurulacak. Sözlü sınavların tarihi ise 10-31 Aralık 2018 tarihleri arasında uygulanacak.

ÖSYM BİLGİ SAYFASI


MEB SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK KONTENJAN LİSTESİ

meb-ogretmenlik-kontenjan
sozlesmeli-orgretmenlik-liste

MEB SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK ATAMA VE BAŞVURU TAKVİMİ

basvuru-atama-takvimi

[old_news_related_template title="2018 KPSS ortaöğretim tercihleri ne zaman? ÖSYM KPSS tercih kılavuzunu yayımladı mı?" desc="Lise KPSS sonuçları açıklandı. Öğrencilerin gözü kulağı KPSS Ortaöğretim tercih kılavuzunda. KPSS tercihleri ne zaman merak edenler ÖSYM resmi sitesinde tercih kılavuzunun yayınlanmasını bekliyor. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/11/iecrop/shutterstockpss-tercihleri_16_9_1542262797.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/egitim/2018-kpss-ortaogretim-tercihleri-basladi-mi-osym-kpss-tercih-kilavuzunu-ne-zaman-yayimlayacak-2738865/"]


SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?


Sözleşmeli öğretmenlik için yapılacak başvuru, elektronik ortamda (http://mebbis.meb.gov.tr ve http://personel.meb.gov.tr adreslerinden) alınacak.

Bu başvuruda adaylar, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Konya, Malatya, Mardin, Muğla, Kocaeli, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van'daki sınav merkezinin tamamını tercih edebilecek. Başvuru onayları ise il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerince yapılacak.