CNN Türk’te, Hürriyet yazarı Taha Akyol’un sunduğu “Eğrisi Doğrusu” programı yayından kaldırıldı. Doğan Holding’in, Demirören Holding’e sattığı CNN Türk’te, Hürriyet yazarı Taha Akyol’un sunduğu “Eğrisi Doğrusu” programı yayından kaldırıldı.

[old_news_related_template title="CNN Türk'te kıyım devam ediyor" desc="Demirören Holding'e satılan Doğan Medya Grubu’nda bir ismin işine daha son verildi. Başarılı spikerlerden Duygu Demirdağ, CNN Türk’le yollarını ayırdı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/05/iecrop/duygu_16_9_1526317145.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/cnn-turkte-kiyim-devam-ediyor-2407097/"]

DOĞAN MEDYA'DA AYRILIKLAR DEVAM EDİYOR

CNN Türk’te dün de ana haber bültenini sunan Duygu Demirdağ’a yollar ayrılmıştı. Doğan Medya’nın Demirören’e satışı sonrasında köşe yazarları Melis Alphan ve Mehmet Yaşin ile yollar ayrılmıştı. CNN Türk’te “Gece Görüşü” programı yapanlardan İsmail Saymaz ve Nevzat Çiçek’in de programdaki görevlerine son verilmişti. Fikret Bila da Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini bırakmıştı.