İstanbul'da yaşayan tiyatro oyuncusu Ahmet Ö. ve N.Ö. çifti 1 buçuk yıllık sevgililik dönemin ardından 9 Ağustos 2015 tarihinde evlendi. Evlendikten bir yıl sonra çiftin bir erkek çocuğu dünyaya geldi. 3 yıllık evliliklerinin sonrasında N.Ö., yaşadıklarının 'artık çekilmez bir hale geldiği' iddiasıyla eşine boşanma davası açtı.

"SOSYAL MEDYA VE TELEFON ŞİFRESİNİ GİZLEDİ"


Bakırköy 9. Aile Mahkemesi’ne avukatı aracılığıyla başvuran genç kadın boşanma dilekçesinde çarpıcı iddialara yer verdi. Kocasının evlendikten sonra kendisine ve çocuğuna karşı ilgisiz kaldığını savunan N.Ö. "İş çıkışlarında eve geç gelmeye başladı. Evi otel gibi kullanıyordu." dedi. Eşinin iki ayrı telefon hattı kullandığını belirten N.Ö. "Telefon ve bilgisayar şifrelerini benden gizliyordu. Bir şeyler saklıyordu" dedi.

N.Ö. tiyatrocu eşi Ahmet Ö.'ye 'Evde de tiyatro yapmış' diye boşanma davası açtı. N.Ö. tiyatrocu eşi Ahmet Ö.'ye 'Evde de tiyatro yapmış' diye boşanma davası açtı.


EVDE DE TİYATRO YAPMIŞ!

Kocasının tiyatro mezunu olduğu ve profesyonel olarak oyunculuk yaptığını belirten genç kadının avukatı boşanma dilekçesinde şu ifadelere yer verdi "Müvekkilim sosyal medya hesabına gelen mesajla eşinin ihanetini öğrenmiştir. Evliliği boyunca A.Ö.’nün oyunculuktaki başarısını maalesef evde eşine karşı da kullanarak gözünün içine baka baka aldatmış ve ustalıkla gizlemiştir."

Dilekçede 3 yıllık evlilik süresince yaşanan tüm olaylar için 118 bini maddi 150 bini manevi olmak üzere toplamda 268 bin lira tazminat talep edildi.

SAHNE YERİNE EVDE OYUNCULUĞUNU SERGİLEDİ

Sözcü'ye konuşan Avukat Özgecan Sırma yaşananların aile birliğinin derinden sarstığını ifade ederek, "Müvekkil sadakat içinde yükümlülüklerini yerine getirirken eşi ise tiyatroculuğun gereklerini sahnede yapması beklenirken oyunculuğunu evde sergileyip yaptığı işleri ve kazancını saklamış ayrı ev tutmuş, müvekkili yıllarca kandırmış, aldatmıştır. Daha önce şiddetle yüz yüze kalan müvekkili korumak ve haklarını müdafaa amacı ile boşanmanın görüldüğü mahkemeden uzaklaştırma kararı alınmıştır. Yargı önünde maddi ve manevi zararlarının tazmin edileceğine inancımız tam." dedi.