Süper Lig ikinci devre ikinci maçında yani 19. haftada Trabzonspor, evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Süper Lig'de, şampiyonluk iddiasını sürdürmek isteyen Trabzonspor, ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında çıkış arıyor. Derbiyi izlemek isteyenler ise saat 19.00'da beIN Sports kanalından maçın canlı yayınına ulaşabilecek. Ezeli rakibi Fenerbahçe'yi yeni stadyumu Medical Park'ta ilk kez ağırlayacak olan Trabzonspor, Ali Palabıyık'ın yöneteceği maçta 3 puanla ayrılarak şampiyonluk iddiasını sürdürmeyi planlıyor. Süper Lig'de elde ettiği 5 maçlık galibiyet serisinin ardından Karabükspor ve Atiker Konyaspor maçlarından beraberliklerle ayrılarak duraklama dönemine giren bordo-mavililer, Sarı-lacivertlileri yenerek yeniden seri yakalamayı hedefliyor. Trabzonspor Fenerbahçe maçı canlı izleme yolları haberimizde. Derbiyi canlı yayınlacak kanallar, beIN Sports izleme linki ve tüm merak edilenler...

SKOR FARKIYLA CANLI VE GÖRÜNTÜLÜ ANLATIM



Trabzonspor, Fenerbahçe karşısında evindeki 8 yıllık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Rakibini en son 2010 yılında yenen bordo-mavililer, söz konusu tarihten beri Trabzon'da oynadığı maçları kazanamadı. Saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi aşağıda verdiğimiz beIN Sport linkinden canlı izleyebilirsiniz. Üyelik ve ücret gerektirebilir.

TRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇI BEIN SPORTS CANLI İZLE!

Süper Ligin 19. haftasında 28 Ocak Pazar günü saat 19.00'da Fenerbahçe ile Medical Park Stadyumu'nda ilk kez karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibi karşısında evindeki 8 yıllık galibiyet özlemini de sonlandırmak istiyor. Sarı-lacivertlileri en son 23 Ağustos 2010'da Hüseyin Avni Aker'de 3-2'lik skor ile mağlup eden bordo-mavililer, bu tarihten sonra İstanbul ekibinde karşı evinde oynadığı maçlarda galibiyet elde edemedi. Söz konusu tarihten bugüne kadar Trabzon'da oynanan maçlarda bordo-mavili takım, 5 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde etti. Attığı 2 gole karşılık ise kalesinde 17 gol gördü.


İKİ MAÇ TAMAMLANAMADI

Trabzon'da iki takım arasında oynanan iki maç ise tamamlamadı. İstenmeyen saha olaylarının olduğu karşılaşmalar sonrası bordo-mavili ekip, hükmen yenilgilerle karşı karşıya kalırken, taraftarların çıkardığı olaylar nedeniyle de kulüp ağır cezalara mahkum edildi. 10 Mart 2013'de karşılaşma 1-0 Fenerbahçe lehine devam ederken, taraftar olayları nedeniyle hakem, 45+9. dakikada müsabakayı tatil etti ve daha sonra TFF tarafından verilen kararla Trabzonspor 3-0 hükmen yenik sayıldı. 24 Nisan 2016'da ise bir taraftarın 88. dakikada sahaya girerek hakeme saldırması sonucu tatil edilen müsabaka, Fenerbahçe lehine 4-0 tescil edildi.



23 Ağustos 2010'dan sonra Trabzon'da oynana derbiler

2010 Trabzonspor: 3 - Fenerbahçe: 2
2012 Trabzonspor: 1 - Fenerbahçe: 1
2012 Trabzonspor: 1 - Fenerbahçe: 3 (Süper Lig Şampiyonluk Grubu)
2013 Trabzonspor: 0 - Fenerbahçe: 3
2014 Trabzonspor: 0 - Fenerbahçe: 3 (Hükmen mağlup)
2014 Trabzonspor: 0 - Fenerbahçe: 0
2016 Trabzonspor: 0 - Fenerbahçe: 4 (Tescil)
2016 Trabzonspor: 0 - Fenerbahçe: 3



BURAK FENERBAHÇE MAÇINA ÖZEL HAZIRLANDI

Süper Lig’de oynadığı 15 maçta 16 gol atan Burak Yılmaz, Fenerbahçe karşısında Trabzonspor’un en büyük kozlarından biri olacak. Atiker Konyaspor ile ligde oynanan maçta kasıklarında meydana gelen ağırılar nedeniyle hafta içinde yapılan çalışmalarda takımla birlikte yer almayarak dinlendirilen golcü oyuncu özel hocasıyla birlikte zorlu müsabakaya özel olarak hazırlandı. Yarınki karşılaşmada forma giyme olasılığı yüksek olan Burak Yılmaz, Trabzonspor formasıyla Fenerbahçe’ye karşı 7 lig maçında forma giydi. Söz konusu maçlarda ise golcü oyuncu sarı-lacivertli takıma 4 gol attı.