CHP Milletvekili Tuncay Özkan, sosyal medya hesabından olay yaratacak paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Özkan, daha önce Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'yi eleştiren bir video paylaşmıştı. Şimdi ise Tuncay Özkan, AKP'nin Suriye politikasını eleştiren bir başka videoyu sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

1 DAKİKADA AKP'NİN SURİYE POLİTİKASI

Paylaşılan videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye'de yaşananlar üzerine birbirinden farklı açıklamaları yer alıyor. Özkan bu videoyu "1 dakikada AKP'nin Suriye politikası..." adıyla paylaştı.

[old_news_related_template title="CHP'li Özkan'dan doların durdurulamayan artışıyla ilgili çok konuşulacak video paylaşımı" desc="CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, sosyal medya hesabından Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve dolara ilişkin dikkat çeken bir video paylaşımında bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/04/iecrop/basliksiz-4-4_16_9_1523550597.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/chpli-ozkandan-dolarin-durdurulamayan-artisiyla-ilgili-cok-konusulacak-video-paylasimi-2346868/"]