Türkiye-Rusya maçı saat 21.45'te başladı. Maçı TRT1'den izleyebilirsiniz.Trabzon Medical Park Stadı’ndaki karşılaşma öncesi yayın krizi yaşandı. Türkiye-Rusya maçı yayıncı kuruluşu son ana kadar belli olmadı. TRT ile UEFA arasında görüşmeler sonrası TRT yayını aldı. Karşılaşma ikinci dakikadan itibaren TRT 1’den yayınlandı.

TÜRKİYE-RUSYA MAÇI CANLI İZLE

Türkiye-Rusya maçı TRT 1'de şuanda yayınlanıyor. UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup ilk maçında Trabzon’da konuk edeceği Rusya ile tarihinde 5. kez karşı karşıya gelecek. İki ülke A milli futbol takımları arasında bugüne kadar oynanan 4 karşılaşmada Rusya 2 galibiyet alırken, 2 maç da berabere sona erdi. Bu müsabakalarda ay-yıldızlı ekip, yalnızca 1 gol atarken, kalesinde ise 3 gol gördü.

İki ekip son olarak 5 Haziran 2018’de Rusya’nın başkenti Moskova’daki CSKA Arena’da oynanan hazırlık maçında mücadele etti.Türkiye ve Rusya arasındaki bu son karşılaşma, 1-1 sona erdi. Ay-yıldızlı ekibin golünü 59. dakikada Yunus Mallı attı. Bu gol, Türkiye’nin Rusya’ya attığı ilk gol olarak da kayıtlara geçti.

TÜRKİYE RUSYA MAÇINI YAYINLAYAN YABANCI KANALLAR

Channel 1 Russia

beIN Sports MENA 3

C More Football

Eleven Sports 2 Belgium

EuroSport 2 Denmark

MATCH! Futbol 1

Polsat Sport Extra

Sky Sports

Sport 2 Hungary

SportKlub HD (Balkins)

SuperSport 4 za

SuperSport5 (Albian)

TV 2 Sport Premium

TVPlay Sports Baltic

Viasat Urheilu Finland

Astro SuperSport 2

C More Stream Sweden

Dazn Deutsch

Eurospors Player Dansk Sport 24 Extra TV2sumo.no

ViaPlay Finlad

Ziggo Sport Extra 1