Türkiye'nin en büyük sanayi kentlerinden birinden geldi yıkıcı haber. Ülkemizin en büyük sanayi kentlerinden birinden Kocaeli'nden. İsmail Devrim, canına kıymıştı. Fakat bu intihar öyle "Yazık, kim bilir ne derdi vardı?" denilip sıradan hale gelecek bir haber değildi. Canına kıyan insan, oğluna okulun istediği pantolonu alamayan, oğlu okulun müdürü tarafından "O pantolon olmazsa okula giremezsin" denilerek eve gönderilerek şoke olan bir çocuğun babasıydı.

Türkiye medyası, Sözcü gibi bir kaç kuruluş dışında bu haberi hiç görmedi. Üç maymunu oynadı, oynamaya da devam ediyor.  Daha üç gün önce Şanlıurfa'dan benzer çaresizlikte bir haber gelmişti. Bir adam, belediye meydanında törene katılan belediye başkanı ve devlet büyüklerinin yanına gitmiş, iş istemiş ancak olumsuz yanıt almıştı. Kendini yaktı. Güçlükle söndürdüler, vücudu büyük ölçüde yandı. Medyanın büyük bölümü bu habere de uzak durdu. Canına kıyan, kendi canını yakan bu insanların durumunu "psikolojik" olarak ele aldı.

Bu görmezden gelme, vatandaşlar özellikle de sosyal medya kullanıcıları arasında infiale yol açtı. Sosyal medya Kocaeli'nden gelen bu haberle çalkalanıyor adeta. Haluk Levent gibi duyarlı sanatçılar hemen devreye girdiler. Herkes, babası canına kıyan o çaresiz çocuğa ve ailesine yardım etmenin yollarını arıyor. Fenerbahçe'nin de girişimleri olduğu öğrenildi. Türk milletinin bu duyarlılığı o evlada da aileye de mutlaka en iyi şekilde sahip çıkacaktır. Bundan şüphe yok. Fakat ne yapılırsa yapılsın, 45 yaşında aramızdan ayrılan İsmail Devrim asla geri gelmeyecek. Oğlu, bir daha asla babasına sarılamayacak ve onunla bir daha asla Fenerbahçe maçına gidemeyecek.

[old_news_related_template title="Çocuğuna okul kıyafeti alamayan baba intihar etti" desc="Türkiye, Kocaeli'nden gelen bir intihar haberiyle sarsıldı. Oğluna, okulun istediği pantolonu alamayan İsmail Devrim, çocuğu okuldan gönderilince kendisini banyoda iple asarak yaşamına son verdi. Çaresiz babanın eşine söylediği son sözleri ise, “Çocuklarıma bakamıyorsam, çocuğuma bir pantolon alamıyorsam niye yaşıyorum ki” oldu. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/09/iecrop/basliksiz-1-62_16_9_1537552720.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/cocuguna-okul-kiyafeti-alamayan-baba-intihar-etti-2639574/"]

[old_news_related_template title="Türkiye'yi yasa boğan intiharla ilgili Haluk Levent harekete geçti" desc="Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir süredir işsiz olan 2 çocuk babası İsmail Devrim, girdiği bunalım sonrası kendisini banyoda iple asarak yaşamına son verdi. Oğluna, okulun istediği pantolonu alamayan baba, çocuğu okuldan gönderilince gururuna yediremedi. Çaresiz baba, eşine “Çocuklarıma bakamıyorsam, çocuğuma bir pantolon alamıyorsam niye yaşıyorum ki” dedi ve kendini iple asarak yaşamına son vermişti. İntihar eden babanın geride kalan çocukları için Haluk Levent harekete geçti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/09/iecrop/r67_16_9_1537598433.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/turkiyeyi-yasa-bogan-intiharla-ilgili-haluk-levent-harekete-gecti/"]