İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına yaptıkları şikayetten sonra açıklama yapan Metin Magriso, Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu’nun “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçunu işlediğini ifade etti.

 

“SÜKUNETE DAVET EDİYORUZ”


Eyüp Aksu’nun daha önce söylediği “Avrupa ülkelerinde taksicilerin eylem yapıp sağı solu yakıp yıktığı gibi biz de burada böyle bir eylem yapmak istemiyoruz. Eğer adalet farklı bir karar verirse taksici esnafının sabrı taşar.

Taksici esnafı ekmeği için emeği için her şeyi yapar” sözlerini hatırlatan Metin Magriso saldırıya uğrayan UBER’cilere seslendi: “Arkadaşlarımızı sükunete davet ediyoruz. Saldırı olduğu zaman fiziki bir karşılık vermesinler. Yaşanan sıkıntıyı emniyet birimleriyle paylaşsınlar.”

[old_news_related_template title="Havalimanında UBER tehdidi" desc="Atütürk Havalimanı'nda taksi durağı kahyası olduğu iddia edilen bir kişi, UBER sürücüne tehditler yağdırdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/11/iecrop/basliksiz-1-53_16_9_1542010021.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/havalimaninda-uber-tehdidi-2732990/"]