İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, 'Zeytin Dalı Harekâtı' kapsamında dün teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan askerleri, tedavilerinin sürdüğü Hatay'ın Kırıkhan ilçesindeki Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti. Özdağ, geçmiş olsun dileklerini ilettiği askerlerin sağlık durumlarına ilişkin doktorlardan bilgi aldı.

 

[old_news_related_template title="Ümit Özdağ'dan 'silahlı kamplar' için çok çarpıcı sözler: Jandarma keşif yapıp tutanak da tutmuş" desc="İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 'Tokat ve Konya'da silahlı eğitim kampları kuruldu' iddiaları üzerine Uluslararası Savunma Danışmanlık Ticaret Şirketi (SADAT) açıklama yaptı. SADAT'a da yanıt İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ'dan geldi. Özdağ, ABD'de altı suçtan beşiyle ilgili suçlu bulunan Mehmet Hakan Atilla hakkında da konuştu. 'Hakan Atilla bence suçlu değil, rüşvet de almamış' diyen Özdağ, hükümete Reza Zarrab hakkında sorular sordu. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/01/kamp.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/umit-ozdagdan-silahli-kamplar-icin-cok-carpici-sozler-jandarma-kesif-yapip-tutanak-da-tutmus-2163137/"]

Özdağ, askerlerin birçoğunun taburcu edildiğini belirterek, "Gazilerimizi ziyaret ettik. Büyük bir bölümü taburcu olmuş hafif yaralı oldukları için. Burada 2 gazimiz kalmış durumda. Onlar da ağır değil, kontrol ediliyorlar. Daha sonra uzman doktor arkadaşlar ile konuştuk. Şunu rahatlıkla ifade edebiliriz ki sağlık sistemi iyi kurulmuş ve iyi çalışan bir sistem. Bundan dolayı da çocukları Afrin'de olan anne ve babaların içleri rahat olsun. İnşallah hiçbir askerimiz, bu hastaneye gelmez ama gelirse, yaralandığı takdirde askeri sağlık sisteminin çalıştığı görünüyor. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne operasyonda başarılar diliyoruz. Allah onların yardımcısı olsun" dedi.

Ümit Özdağ ayrıca sosyal medya hesabından ana akım medyaya  'Ana kuzuları şehit, ana kuzuları yaralı.Kalbimiz sızlıyor.Ekranlarda ise bildiğiniz kişi.Yine konuşuyor. Ana akım medya bari milletin acısına saygı göster.Afrika'dan yayın yapmak yerine milletin duygularının tercümanı ol.' diyerek tepki gösterdi.



DHA