Geçtiğimiz yıl yapılan ve sonuçları birçok kesim tarafından şaibeli ilan edilen 16 Nisan anayasa değişikliği referandumu, yıl dönümünde tekrar gündeme geldi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ geçtiğimiz yıl yapılan referandum hakkında konuştu. Özdağ, "Kirli Referandum" olarak adlandırdığı anayasa değişiklik paketine sosyal medya hesabı üzerinden değindi.

[old_news_related_template title="Meral Akşener'den Galatasaray Başakşehir maçı sonrası çok konuşulacak paylaşım" desc="İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Başakşehir'i Galatasaray'a karşı desteklemesini eleştirdi. Meral Akşener, Galatasaray-Başakşehir maçı sonrası ise sosyal medya hesabı üzerinden 'Galatasaray 2 - 0 Recep Tayyip Erdoğan' şeklinde bir tweet daha paylaştı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/04/iecrop/aksener-depophotos_16_9_1523812403.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/aksenerden-erdogana-basaksehir-tepkisi-birakin-gencler-istedigi-takimi-tutsun-2351977/"]

Ümit Özdağ sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda "16 Nisan "Kirli Referandumunda" ata bineceğiz diyerek anayasanın, millet iradesinin ve YSK'nın üstüne binip, Üsküdar'a geçtiniz. Önümüzdeki seçimlerde o atın çiftesine şahit olacaksınız. Bilin ki sessiz atın çiftesi pek olur." ifadelerini kullandı.

umit-ozdag-twitter