Yaz yavaş yavaş geride kalmaya başlarken havalar serinliyor. Son dakika tahminlerine göre yer yer kendini gösteren yağışlar hafta boyu devam edecek. Birçok şehirden aralıklarla yağmur haberleri gelecek. Özellikle yurdun kuzey bölgelerini etkileyecek yağışlar önümüzdeki hafta ortasına kadar sürerken hava sıcaklıkları geçtiğimiz haftaya ornala 5-8 derece dolaylarında düşecek...

BUGÜN BİRÇOK ŞEHİRDE YAĞMUR BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın güney ve doğusu, Akdeniz'in Toroslar Mevkii, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Van, Bitlis, Muş ve Bingöl çevreleri ve Hatay'ın batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

son-dakika-hava-durumu-tahminleri

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

ORTA KARADENİZ İÇİN FIRTINA UYARISI


Orta Karadeniz'de (Bartın-Samsun arasında) halen batı yönlerden orta kuvvette esmekte olan rüzgarın kuvvetini arttırarak, yarın ilk saatlerden (07.09.2018-Cuma, 01.00) itibaren günbatısından 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın Cumartesi günü (08.09.2018, 12.00) öğle saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.