Usta gazeteci yazar Yılmaz Özdil, bu hafta Silivri'de gerçekleşen Halk Arenası programında gündeme ilişkin konuları değerlendirdi.

Özdil'in konuşmalarından satırbaşları şöyle;

"Cumhurbaşkanı geçen seçimlerde aniden açılımcı oldu. O seçim geçti 'şak' milliyetçi oldu. PKK ile masaya oturmaktan milliyetçiliği ayaklar altına almaktan, 'tak' bu tarafa Alpaslan Türkeş'e rahmet okumalar... Bi yanda Atatürkçü oldular. Şimdi yine seçim var hocalara falan "olmaz" diyor hani. Bu mesaj aslında laik ve Atatürkçü kitleye veriliyor. Hz. Nuh'un cep telefonu var diyen adamı o zaman üniversitede akademisyen yapmayacaksın.

"TÜRKİYE'NİN EN NAMUSLU GAZETESİ SÖZCÜ'YE DAVASI SÜRÜYOR"

Bunları basın özgürlüğü çerçevesinde söylüyorlar. Ama Türkiye'nin en namuslu gazetesi SÖZCÜ'ye terör örgütü davası sürüyor. Bizim gazetenin sahibi Burak Akbay hakkında hala karar var. Eğer Cumhurbaşkanı tepki gösterecekse önce bunlara göstersin. Mesela bu Etilerdekileri, Cihangirdekileri, milletvekilerini öldüreceğiz diyen adamın genel yayın yönetmeni düne kadar AKP'nin akil adamıydı. Şimdi bunları unutacağız biz Cumhurbaşkanı çıkmış şimdi hocalar mocalar falan oy vereceğiz biz?

"ŞİMDİ BURHAN KUZU TEHLİKE ALTINDA MI?"

Etilerde adam öldüreceğiz diyen arkadaş... Alenen söyledi Meclis'ten de adam öldüreceğiz. Ben şimdi merak ediyorum Müjdat Abi'nin (Müjdat Gezen) en sevdiği milletvekili var 'Burhan Kuzu'... Gerçekten biz Müjdat Abi'yle her gün 15 dakika Burhan Kuzu konuşuyoruz. Bu Burhan Kuzu Nişantaşı Etiler Cihangir milletvekili.. Şimdi Burhan Kuzu tehlike altında mı? Bunu bilmek istiyoruz biz..."

[old_news_related_template title="Yılmaz Özdil'in isyanı" desc="Duayen gazeteci Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası, yine gündemi belirliyor. Programa konuk olan ülkemizin en çok okunan köşe yazarı, katıksız Atatürkçü, cesur kalem Yılmaz Özdil, Akit TV sunucusu Ahmet Keser'in “Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız' sözlerini hatırlatarak bu tür insanlarla her gün muhatap olduklarını söyledi. Özdil, bu şahıslara hiçbir şey yapılmamasına da isyan etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads//2018/03/iecrop/8-6_16_9_1520622801.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/yilmaz-ozdilin-isyani-2277998/"]