Ülkemizin en çok okunan köşe yazarı katıksız Atatürkçü cesur kalem Yılmaz Özdil, Türkiye'nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası'nda konuştu.

[old_news_related_template title="Yılmaz Özdil'den Halk Arenası'nda çarpıcı açıklamalar" desc="Türkiye'nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar'ın moderatörlüğünü yaptığı 'Halk Arenası' gündemi değerlendirmeye devam ediyor... Programın bu haftaki konuklarından, kendine has üslubuyla hem güldüren hem de düşündüren cesur kalem Yılmaz Özdil, yakın zamandır ardı arkası kesilmeyen Cumhuriyete, laikliğe, Atatürk'e ve kadınlara yapılan saldırılara karşı yaptığı çarpıcı açıklamalarla yine salonu kahkahalara boğarken, düşündürmekten de geri kalmadı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads//2018/03/iecrop/ww-1_16_9_1520622277.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/yilmaz-ozdilden-halk-arenasinda-carpici-aciklamalar-2277971/"]

Akit TV'de ekrana gelen “Gün Başlıyor” programında, sunucu Ahmet Keser'in “Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız… Nişantaşı, Etiler… Bir sürü hain var… Türkiye Büyük Millet Meclisi var…” sözlerine değindi. Bu tehditlerin daha önce de kendilerine yönelik yapıldığını hatırlatan Özdil, yapılanların basın özgürlüğü olarak adlandırılmasına isyan etti.

1

"ŞEHRİN VALİSİ KUNDAKÇIYA SAHİP ÇIKTI"

Ahmet Keser'in bir programda kedilerine yönelik yaptığı konuşmayı okuyan Özdil, "Bu kişi, televizyonda, canlı yayında bu sözleri söylüyor; 'Mesela Yılmaz Özdil diye biri var. Herhalde Yunanlar giderken bu tohumu bıraktılar bir göbekte. Hani sifonu çekince giden var ya' diyor. Basın özgürlüğünden bahsediyorum. Devam ediyor. 'Sanattan, edepten, terbiyeden bahsediyorlar. Bu adamları biz yıllardır takip ediyoruz. Bu adamların ağzının nasıl sidik koktuğunu biz biliyoruz' diyor. Şimdi Etiler deyince bu adam fark edildi. Biz bunlarla her gün muhatap oluyoruz.Ve bu adam bunu dedikten sonra biz yaklaşık 3 ay korumayla gezdik. Bu yetmedi gelip Müjdat ağabeyin sanat merkezini kundakladılar. Bu şehrin valisi de sanat merkezini kundaklayan kişiye sahip çıktı" dedi.

[old_news_related_template title="Heyecan dorukta! Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen Halk Arenası'nda" desc="Türkiye'nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar'la Halk Arenası'nın bu haftaki bölümü yine yıllarca unutulmayacak. Programın konuğu, ülkemizin en çok okunan köşe yazarı katıksız Atatürkçü cesur kalem Yılmaz Özdil ve tüm baskı ve yıldırma çabalarına karşın ülke sorunlarını öğrencilerinin rol aldığı mizahi oyunlarla topluma anlatmaktan vazgeçmeyen büyük tiyatro ustası Müjdat Gezen yine gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulunacak. Halk Arenası sevenleri, İstanbul Silivri'de salonu yine hıncahınç doldurmuş durumda..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads//2018/03/iecrop/manset-26_16_9_1520616629.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/heyecan-dorukta-yilmaz-ozdil-ve-mujdat-gezen-halk-arenasinda-2277921/"]

2 4 5 6 22feb745-35c8-4ed0-951e-203f685741ef df56175c-edab-4b9c-9950-8596df385963