Çok sayıda tatil seçeneğini kapsayan Bozcaada, seyahat yazarlarının da tatilde mutlaka gidilmesi gereken yerler listesinde ilk sıralarda tercih ediliyor. Plajlarında ve koylarında mavinin her tonunu barındıran Bozcaada, sokaklarında ki birbirinden güzel resimler ile tatilcilerin anılarını ölümsüzleştiriyor. Deniz, kum, güneş eşsiz manzarasıyla akla gelen Bozcada, son yıllarda artan etkinlikleri ile de ön plana çıktı.

Mayıs ayında binlerce koşucuya kapılarını açan Bozcaada, Şarap Tadım Günleri, Bozcaada Caz Festivali, Bağbozumu Günleri, Uluslararası Yerel Tatlar, Bozcaada Kalamar Festivali ile yazın son günlerine kadar tatilin farklı renklerini Bozcaada Gezginleri ile buluşturuyor. 27-28-29 Temmuz’da Bozcaada Ayazma Manastırı bahçesinde Caz Festivali’nde müzik severler çeşitli etkinliklerle buluşacak.

Takipçilerin sosyal medya üzerinden gönderdiği ve Instagram sayfasında yayınlanan fotoğraflarda Bozcaada’da yaşayan veya tatil için gelen ünlülerin de fotoğrafları paylaşılıyor. Bozcaada’ya günü birlik gidilebildiği gibi konaklama imkanlarını da oldukça farklı seçeneklere sahip.

Bozcaada’ya dair her şey sloganıyla yola çıkıp, Instagram’da BozcaadaGezginleri olarak adada çekilen fotoğrafları paylaşan “Bozcaada Gezginleri” grubu,, Bozcaada Tanıtım Rehberi siteleri arasında yerini alarak bozcaadagezginleri isimli internet sitesinde Bozcaada Otelleri, Bozcaada Pansiyonları ve Bozcaada İşletmelerini tanıtıyor.