CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oldu. Muharrem İnce'nin aday gösterilmesinin ardından twitter'da 'İNCE'denDemokrasiGelecek' etiketi kısa sürede tt listesinde zirveye çıktı.

[old_news_related_template title="Muharrem İnce'nin rekor kıran 4 konuşması" desc="CHP Grubu'nda yapılan gizli oylamada oy birliği ile Cumhurbaşkanlığına aday gösterilen Muharrem İnce, sosyal medyada paylaşım rekoru kıran konuşmalarıyla dikkat çekmişti. İşte o konuşmalardan bazıları..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/05/iecrop/muharrem_ince_depo_04052018_16_9_1525420147.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/muharrem-incenin-rekor-kiran-4-konusmasi-2386703/"]

Atılan tweetlerde sosyal medya kullanıcıları Muharrem İnce'ye desteğini gösterdi. Sedef Kabaş, İnce'nin adaylığı için 'Kemal Kılıçdaroğlu son dönemin en kritik siyasi kararlarını verme cesaretini gösterdi..' derken İsmail Küçükkaya ise 'CHP Lideri Kılıçdaroğlu bugün ; “Kardeşim Muharrem İnce Cumhurbaşkanı adayımızdır” diyecek. Biz de diğer adaylarda olduğu gibi memlekete #HayırlıOlsun diyoruz.' dedi.

 

Sabahat Akkiraz ise Muharrem İnce ile ilgili olarak; "Sevgili Muharrem İnce Cumhurbaşkanı adayımız. Onun “arkama baktım bir de sadece Sabahat AKKİRAZ kalmış” dediği günden beri bekliyorduk. Hayırlı olsun" dedi.