SÖZCÜ Plus; üyeleri için, özel hazırlanmış birbirinden farklı onlarca kategoriden, binlerce özel içeriğe ulaşımı ve haber okurken daha yalın, daha keyifli bir tasarımla özel bir deneyim yaşama ayrıcalığına sahip olma imkanı sunuyor. SÖZCÜ Plus ayrıca mobil, tablet ve masaüstü'nde SÖZCÜ'yü hem reklamsız, hem de 10 kat hızlı kullanma imkanı sunarak mobil uygulamada SÖZCÜ gazetesinin baskı versiyonu olan e-gazeteye de erişilebiliyor.

Tüm sorularınız için https://uyelik.sozcu.com.tr/panel/sss sayfasını ziyaret edebilirsiniz

Türkiye'deki operatörlerden hizmet alan okurlarımız şimdi kısa mesaj olarak SOZCU yazarak 6662'ye yolladığında 10.99 TL tutarındaki 1 aylık SÖZCÜ PLUS aboneliğini başlatabilecekler. Türkiye'de hizmet alan tüm operatörlerde geçerli olan SMS ile abone olma aşaması tamamlandıktan sonra, gelen kısa mesajda bağlantı adresine tıklanarak üyelik aşaması tamamlanıyor. Abonelik ücreti ise kullanılan operatör üzerinden telefon faturasına yansıtılıyor. Okurlarımız böylece kredi kartına başvurmadan da pratik bir şekilde SMS ile SÖZCÜ PLUS'a abone olabiliyor.

TurkTelekom Mobil Ödeme hakkında detaylı bilgi için tıklayınız
TurkcellMobilÖdeme hakkında detaylı bilgi için tıklayınız
Vodafone Mobil Ödeme hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


[custom_content title="BİLGİLENDİRME!" desc="SOZCU servisi abonelik bedeli vergiler dahil Aylık 10.99 TL’dir ve iptal edilmediği sürece her aylık olarak yenilenir. Sunulan hizmete ilişkin ücret, operatörünüzün düzenleyeceği faturaya yansıtılarak veya ön ödemeli hatlardan düşülerek tahsil edilecektir. İptal edilen dönem için ücret iadesi yapılmaz. Abonelik iptali için IPTAL SOZCU yazarak 6662’ye SMS göndermeniz yeterlidir. SOZCU servisi 6662 kısa numarasına gönderilen her sms TurkTelekom ve Turkcell hatlarından 50Kr, Vodafone hatlarında 41Kr (KDV ve ÖİV dahil) olarak ücretlendirilir. Bilgilendirme mesajları ücretsizdir."]