Auto King, yatırımlarında hız kesmeden, franchise ağını genişletmeye devam ediyor. Auto King, bu yatırımları kapsamında yeni şubesi Beylikdüzü
Servis Merkezi’ni açtı. Açılışa; Auto King üst yönetimi, sigorta acenteleri, experler ve sigorta şirketlerinin temsilcileri katıldı.

1524821716_auto_king_beylikd__z__-kopya

Auto King CEO’su M. Ayhan Dayoğlu Beylikdüzü servis merkezinin açılış konuşmasında; “Türkiye’nin Yetkili Servisi” sloganı ile yola çıktığımız bu
yeni dönemde, hızlı ama bir o kadar da sağlıklı bir büyüme trendine giren Auto King ailesi, arasına katılan yeni üyeleri ile her geçen gün, tüketicisine biraz daha yaklaşıyor, biraz daha güçleniyor. Yeni iş ortağımız Beylikdüzü Servis Merkezi’nin; kaliteli ve uygun fiyatlı parça ve işçilik anlayışı ile gelen talepleri müşteri memnuniyetinden de taviz vermeden, hızla ve sistematik olarak karşılayacağına olan inancım tamdır” dedi.

1524821714_auto_king_beylikd__z____3_-kopya

Dayoğlu önceliği İstanbul’a verdiklerini, hedeflerinin bu yıl içerisinde İstanbul’da yetkili servislerin ve sanayi sitelerinin olduğu bölgelerde 6 mobil parça onarım servisi açarken, mini onarım ihtiyaçlarını hızlıca karşılayıp İstanbul trafiğinde zaman kaybetmek istemeyen araç sahiplerine hizmet edecek 6 tane de ekspres mini onarım ve bakım servisi açmak olduğunu ifade etti. İstanbul’daki bu yatırım için, Beylikdüzü servis merkezine ve çalışanlarına teşekkür etti.