Peugeot Partner Panelvan dinamik ve iddialı bir görünüme sahip. Bu sayede araç, Yeni Rifter’in tasarım kodlarını devam ettiriyor. . Diğer Peugeot modelleri gibi yeni Partner Panelvan’da da merkezi ‘Aslan’ logosu ile dikey konumlu ön ızgaraya sahip ön yüz sizi selamlıyor. Kısa motor kaputu, yüksek omuz çizgisi ve kısa ön ve arka uzantılar, sportif ve dinamik tasarımı daha da güçlendiriyor.

peugeot_par_2018_022_fr-kopya

Aracın standart versiyonu 4,40 metre uzunluğa ve 1,81 metre yüksekliğe sahipken versiyona bağlı olarak 3,30 m3 ile 3,80 m3 arasında bir kargo alanı kullanıma sunuyor ve gerektiğinde 2 adet Euro paleti taşıyabiliyor. Uzun versiyon 4,75 metre uzunluğu (+35cm) ve 2.16 metre yüksekliğiyle 3,90m3 ile 4,40 m3 arasında bir kargo alanı kullanıma sunuyor. Yeni Peugeot Partner Panelvan, 650 kg’a varan yük taşıma kapasitesine sahip.Araç EMP2 platformu üzerine kurulmuş. Bu sayede standart versiyonu 10,82 metre, uzun versiyon ise 11,43 metrelik dönüş çapına sahip. Standart olarak sunulan altı adet sabitleme kancaları yüklerin sabitlenmesini kolaylaştırıyor. 12 Volt soketi ve 6 LED aydınlatma birimiyle kargo alanında kullanıma sunulmuş. Donanım versiyonuna bağlı olarak sunulan Multiflex koltuk sistemi sayesinde ticari kullanıcılar arka kısmın tamamını kargo alanı kullanırken ön tarafta üç kişi oturabiliyor. Bunların haricinde Partner Panelvan'da ağırlık ölçen sistem de var. Bu sayede haddinden fazla yüklemelerin önüne geçilmesi planlanıyor.

peugeot_par_2018_024_fr-kopya

Aracın içine geçtiğinizde ise orta konsolu yeni nesil Peugeot modellerinde de kullanılan Peugeot i-Cockpit domine ediyor. Bugüne kadar markanın neredeyse tüm modellerinde kullanılmaya başlanan Peugeot i-Cockpit ilk kez bir ticari araçta kullanım buluyor. Bu kokpit donanımı kullanıcıya dijital gösterge ekranı, kısa çaplı direksiyon ve fonksiyonel dokunmatik multimedya ekranı kazandırıyor. İki adet USB girişi, bir adet standart Aux girişi, Bluetooth bağlantısı dışında kablosuz akıllı telefon şarj özelliğine de sahip olan sistem; Mirror Link, Apple Carplay ve Android Auto uyumlu Mirror Screen özelliğine sahip teknoloji paketi sunuyor.

peugeot_par_2018_037_fr-kopya

Sistem, geri görüş kamerası dışında ön yolcu tarafında bir adet ve yine yolcu tarafındaki arka sürgülü kapının üstü olmak üzere iki adet ilave kameradan aldığı görüntüleri orta konsoldaki ekranda göstererek park ve manevra konusunda kullanıcısına yardımcı oluyor. Partner Panelvan'ın donanım listesinde dikkat çekenlere bakacak olursak 8 kademeli Tam Otomatik Vites kutusuyla start&stop fonksiyonunu da destekleyen Adaptif Hız Sabitleme Sistemi, hız sınırı tabelasını algılayarak hız sabitleme sistemine uyarlayan Gelişmiş Trafik Levhası Tanımlama Sistemi, Aktif Şerit Takip Sistemi, Sürücü Yorgunluk Uyarı Sistemi, Aktif Güvenlik Freni, Römork Çekme Stabilite Kontrol Sistemi, Akıllı Far Asistanı kısa ve uzun farları otomatik, Kör Nokta Uyarı Sistemi ve Anahtarsız Giriş Sistemi gibi donanımlar yer alıyor.

peugeot_par_2018_034_fr-kopya

Aracı dizel ve benzinli motor seçenekleriyle satın alabileceksiniz. Ödüllü 1.2 litrelik PureTech benzinli motor 130 ve 110 beygir güce sahip olan 2 versiyonla satın alınabilecek. 130 beygirlik motor 8 ileri tam otomatik şanzımanla 2019 yılında satın alınabilecek. Dizel kullanıcıları için 75, 100 ve 130 beygir olmak üzere üç adet BlueHDi motor sunuluyor. BlueHDi 75 beygir beş ileri manuel ve BlueHDi 100 beygir altı ileri manuel şanzımanla kombine edilirken BlueHDi 130 beygir altı ileri manuel veya EAT8 olmak üzere iki farklı şanzımanla üretiliyor.

peugeot_par_2018_039_fr-kopya

Aracı Türkiye'de kasım 2018 tarihinden itibaren satın alabileceksiniz.

[old_news_related_template title="Hareket ikinci el pazarında olacak!" desc="Sıfır km otomobillerin fiyatları, kur değişimi ve vergilendirmelerden dolayı her gün artıyor. Bu durumun farkına varar büyük markalar ise ikinci elotomobil pazarında yeni çözümler üretiyorlar. Bu yeniliklerden birini de Mercedes-Benz gerçekleştiriyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/07/iecrop/shutterstock_1034042200-kopya_16_9_1531476529.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/otomotiv/hareket-ikinci-el-pazarinda-olacak-2519146/"]