Audi A3 Sedan


Audi A3 Sportback hatchback Audi A3 Sportback hatchback


Markanın kompakt sınıf modelinden ülkemizde her iki gövde tipinden de satılıyor. 5 kapılı hatchback gövde tipli versiyonun adı Sportback. Otomobilin Türkiye'de ve Avrupa'da 3,5 ve 4 kapılı sedan versiyonları satılıyor. A3 sedan ile tanışmamız ise 3 jenerasyon A3 ile oldu bu da 2013 yılı anlamına geliyor.

Audi A3 sedan Audi A3 sedan

Mercedes-Benz A-Serisi Sedan


Mercedes-Benz A-Serisi hatchback Mercedes-Benz A-Serisi hatchback


Aslında ilk tanıştığımızda adı CLA idi ama en yeni versiyonuyla artık A-Serisi Sedan olarak markanın ürün gamındaki yerini aldı. A Serisi Mercedes-Benz'in  giriş modeli seviyesinde.

Mercedes-Benz A-Serisi sedan Mercedes-Benz A-Serisi sedan

Mazda 2 Sedan


Mazda 2 hatchback Mazda 2 hatchback


Ülkemizde hatchback gövdeli versiyonu bile çok ilgi görmemiş olan otomobilin özellikle Çin pazarı için Sedan gövdeli versiyonu hazırlanmış. Ayrıca Mazda 2 sedan Avusturalya'da da 9 ay gibi bir süre satılmış bir model. B Segmentinde yer alan bu otomobilin sedanı gerçekten hoş değil ama Çin otomotiv pazarında markanın var olması için çok önemli...

Mazda 2 sedan Mazda 2 sedan

Ford Fiesta Sedan


Ford Fiesta hatchback Ford Fiesta hatchback


Bir dram daha... Markanın ülkemizde de çok tercih edilen modellerinden olan Fiesta modeli de Çin, Güney Amerika ve Rusya pazarları için üretilen sedan Fiesta,ülkemizde satılmıyor.

Ford Fiesta sedan Ford Fiesta sedan

Volkswagen Polo Sedan


Volkswagen Polo hatchback Volkswagen Polo hatchback


Bu kadarı da olmaz demeyin! Volkswagen B segmenti modeli olan Polo'nun Çin pazarında satılması ve tutulması için Sedan olarak da üretti. Evet, Fiesta ve Mazda 2 gibi... Polo Sedan Çin'in haricinde, Rusya ve Hindistanda'da satılıyor bazı pazarlada ise otomobilin model adı Vento olarak geçiyor.

Volkswagen Polo sedan Volkswagen Polo sedan

BMW 2 Serisi Gran Coupe - Sedan


BMW 2 Serisi BMW 2 Serisi


Bavyeralı üreticinin bu modeli henüz üretilmedi ama böyle bir 2 Serisi'nin olacağı sürekli konuşuluyor. 4 Serisi'nden ve 6 Serisi'nden de hatırlayacağımız Gran Coupe versiyonları bakalım ilerleyen zamanlarda 2 Serisi'nde de olacak mı?

BMW 2 Serisi Gran Coupe sedan BMW 2 Serisi Gran Coupe sedan