Fiat markasını Balıkesir’de liderliğe taşıyan ve 2016 yılında “Altın Yıldız Bayi” unvanını almaya hak kazanan Karahallılar Otomotiv, Çanakkale’deki yeni tesisinin resmi açılış törenini gerçekleştirdi. Törene Çanakkale Belediye Başkanı Belediye Başkanı Ülgün Gökhan, Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Tutan, Koç Holding Otomotiv Grup Başkanı Cenk Çimen, Tofaş Ceo’su Cengiz Eroldu, Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç ile pek çok sayıda misafir katıldı.

karahallilar-acilis-2-kopya

Açılış töreninde konuşan Cenk Çimen, Karahallılar Otomotiv’in kurucuları Yavuz ve Yolcu Aileleri ile Koç Topluluğu’nun işbirliğinin çok uzun yıllar öncesine dayandığını hatırlatarak, “Koç Topluluğu olarak bayilerimiz ile ilişkilerimiz çok eskiye dayanır. Bu uzun yolculukta beraber olduğumuz pek çok bayimiz bulunuyor. Karahallılar Otomotiv de, bu yıl 50’inci yılını kutlayan Tofaş’ın 47 yılında bizimle beraber yürüyüp bizimle beraber büyümüştür. Kendileri ile uzun yıllara dayanan bu işbirliğimiz bizim için çok kıymetli; bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da başarılarımızı çok daha ileri noktalara taşıyacağına gönülden inanıyorum” dedi.

fiat-marka-direktoru-altan-aytac-kopya

Çanakkale’ye 2’nci yatırım


Karahallılar Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yavuz da yaptığı konuşmada, 2008 yılından beri Balıkesir, Tekirdağ ve Çanakkale illerinde hizmet verdiklerini hatırlatarak Karahallılar’ın Fiat bayiliği ile Çanakkale’ye 2’nci yatırımı yapmaktan gurur duyduğunu dile getirdi: “Yeni araç satışı, satış sonrası servisi, yedek parça ve aksesuar hizmetleri ve ikinci el araç satışı gibi pek çok iş kolunda en iyi hizmeti tek çatı altında sunacağız. Bu hizmetlerin tümünü Çanakkale halkımız ile buluştururken en önemli gücümüz; deneyimli ekibimiz, kullandığımız en son teknolojiye sahip cihazlar ve yüksek hizmet kalitemiz olacak” dedi.