Tam resmi sayılmayacak olan bu açıklamaya göre grubun Balocco'da yapılacak olan gelecek 5 yıl takvimi açıklamasında Chrysler, Dodge ve Fiat markalarına yönelik bir sunumun yer almayacak olması akıbetini koruyor. Bu konuyla alakalı bir değişiklik olur mu henüz bilinmiyor.

2-kopya

Grubun geleceğini anlatacak olan planlama Sergio Marchionne ve takımı tarafından anlatılacak ve FCA'nın site üzerinden yaptığı açıklamaya göre bu sunumların en merkezinde Otonom Sürüş ve bağlanılabilirlik için teknoloji güncellemesi konusu yer alacak. FCA ve Google arasında bu konuyla alakalı bir anlaşmanın olduğunu biliyoruz ve Google Chrysler Pacifica Hybrid otomobillerde 62 bin adet geçen yıl satın aldı. Aslına bakarsanız FCA, otonom sürüş konusunda ilk adımı bu dönemde atmıştı, şimdi ise gelecek beş yıl içerisinde bu teknolojiyi nasıl şekillendireceğini anlatacak.

3-kopya

Sunumdaki ikinci önemli başlık ise "FCA ve CO2 azaltma". Bu başlıkta sizin de tahmin ettiğiniz gibi Avrupa ve Amerika'daki yeni emisyon kurallarına kolayca ayak uydurabilen bir üretim sistemi oluşturmayı anlatacaklar. FCA yönetim takımı ise "Üretim yapılan her bölgeye uyum sağlama" başlığında bir sunum gerçekleştirecek. Bu sunum özellikle Dodge ve Chrysler markalarının Amerika'daki akıbetiyle alakalı bilgi verecek.

4-kopya

Son sunum ise "US Finco Oppurtunity". Bloomberg'in haberine göre FCA, Santander Consumer USA yerine Amerika'da yeni bir finans kolu kurmayı düşünüyor. FCA'nın Balocco'daki toplantısında son sunum da CFO Richard Pamler'a ait olacak. Palmer finansal iş planı hakkında konuşacak ve toplantı sona ermiş olacak.