Mercedes-Benz Türk, sertifikalı “Kullanılmış Otomobilleri” “Mercedes-Benz Certified” çatısı altında buluşturuyor. Mercedes-Benz Certified, Mercedes-Benz Türk Bayileri’ne ait “Kullanılmış Otomobil” havuzunda yer alan tüm otomobillere hızlı ve kolay erişim imkânı tanıyor, tercih edilen otomobil ilk günündeymiş gibi kullanıcısına teslim ediliyor.

mercedes-benz-turk-ikinci-el-otomobil-musterilerine-guven-sunuyor-kopya

2018 yılının ilk yarısında “Mercedes-Benz Sertifikalı Kullanılmış Otomobil”satış hacminde geçen yılın aynı dönemine kıyasla yaklaşık olarak %10 oranında artış sağlandığını belirten Mercedes-Benz Otomobil Grubu İcra Kurulu Üyesi Şükrü Bekdikhan, “Mercedes-Benz Certified ile sertifikalı Kullanılmış Otomobil programımızın avantajlarını daha da güçlendirerek en iyi müşteri deneyimini pekiştirmeyi hedefliyoruz. Bu bağlamda, yetkili bayilerimiz kanalıyla 6 yaş ve 120.000 km’nin altında ve ayrıntılı teknik kontrollerle kriterlerimize uygun olduğu onaylanmış olan otomobillerin ‘Ücretsiz 2 Yıl Onarım Güvencesi’ ile müşterilerimize sunulacağı Mercedes-Benz Certified satış programı sayesinde yeni bir Mercedes-Benz otomobil satın alındığında yaşanan güven ve memnuniyetin, tıpkı ilk günkü gibi sürdürülmesini amaçlıyoruz” dedi.

shutterstock_712043272-kopya

Mercedes-Benz Türk bayilerinde, Mercedes-Benz Certified kapsamında olan otomobillere kilometre sınırı olmaksızın 24 ay süreli ücretsiz Onarım Güvencesi hizmeti sunuluyor. Mercedes-Benz Kullanılmış Otomobil Onarım Güvencesi hizmetleri Türkiye sınırları içindeki tüm Mercedes-Benz Yetkili Servisleri tarafından veriliyor. Bu hizmetin geçerlilik süresi içinde otomobilin satılması halinde tüm haklar yeni sahibine devredilebiliyor.

Mercedes-Benz Certified markasının sunduğu özel avantajlar

6 yaşını ve 120.000 km’yi geçmemiş tüm Mercedes-Benz Sertifikalı Kullanılmış Otomobiller için 24 ay geçerli “Onarım Güvencesi” sağlanıyor.

İhtiyaç duyulan durumlarda, 7/24 hizmet alınabilen yol yardım hizmeti sunuluyor.

Mobilo Hizmeti ile birlikte tüm Mercedes-Benz Yetkili Servisleri’nde ikame araç hizmetinden yararlanılabiliyor.

Mercedes-Benz Sertifikalı Kullanılmış Otomobiller özelinde finansman ve kasko koşulları sağlanıyor.

Mercedes-Benz Sertifikalı Kullanılmış Otomobiller, ayrıntılı teknik kontrollerin ardından satışa sunuluyor. Tüm Sertifikalı Kullanılmış Otomobiller ilgili kontrollere tabi tutuluyor.

[old_news_related_template title="Renault'tan 2. el pazarına e-çözüm!" desc="Renault, müşteri memnuniyeti çalışmaları kapsamında, 2. elde dijital dönüşüme dayalı inovatif bir projeyi hayata geçiriyor. Renault, müşterinin 2. el aracına online teklif verecek!" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/07/iecrop/shutterstock_717639226-kopya_16_9_1531467826.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/otomotiv/renaulttan-2-el-pazarina-e-cozum-2518853/"]