Türkiye’de trafik paydaşlarını bilinçlendirerek, trafik bilincini ve güvenliğini artırmak amacıyla Demir Bükey Akademi ile işbirliği ile HEY! - Hayatı Emniyetli Yaşa projesini 2016 yılında hayata geçiren DRD Filo kiralama, çok daha geniş kitlelere ulaşmak amacı ile televizyon ekranlarında ve Youtube kanalına taşıdı.

1534240532_drd_hey_gorsel_1-kopya

HEY! projesi kapsamında sadece sürücülere değil, yayalar, motosiklet ve bisiklet kullanıcıları olmak üzere tüm paydaşları bilinçlendirmek üzere yola çıkılan projede; ileri sürüş tekniklerinin yanı sıra, üst – alt geçit kullanımı, kısa farın önemi, trafik ışıkları kullanımı, takip mesafesi, fermuar yöntemi ile yol açma, çocuk kilidi, evcil hayvanla seyahat, doğru bagaj yerleşimi, aracınızda olması gerekenler, kaza yerinde alınacak önlemler gibi trafikte herkes için önemli konuları da ele alıyor. Aynı zamanda iki saniye, dağcı, ilk arabam, 14 saattir yolda, iyi tatiller gibi kısa filmlerle de izleyicinin dikkatini çekiyor.

1534240529_drd_hey_gorsel_5-kopya

HEY! kapsamında çekilen filmleri Demir Bükey Akademi kurucu ortağı Mete Bayrakçı sunarken, uzun yıllar TV programları yöneten Seher Dayan gerçekleştiriyor. Tüm filmlerde #emniyetliyollar etiketi kullanılarak izleyicisi ile buluşturuluyor.

1534240447_drd_hey_logo-kopya