Yeni Isuzu D-Max’in Anadolu Isuzu fabrikasında üretimine başlanan baz donanım tercihi V-GO MT (4x2 ve 4x4), standart donanım seçeneği V-LIFE MT (4x2 ve 4x4) ve V-JOY AT (4x4) Isuzu D-Max ürün gamını tamamlayan versiyonlar olarak dikkat çekiyor.

1527856327_yeni_isuzu_d_max_2-kopya

Her türlü şartlar için bir Isuzu D-Max var


İlk olarak 2014 yılında Anadolu Isuzu fabrikasında üretimine başlanan yerli pick-up Isuzu D-Max’in yeni versiyonu Türkiye’de 2 farklı çekiş sistemi (4x2 ve 4x4), 2 farklı vites tercihi (6 ileri manuel ve 6 ileri otomatik) ve 3 farklı donanım tercihiyle (V-GO, V-LIFE ve V-JOY) üretiliyor.

isuzu-d-max-2017-1600-20-kopya

Giriş seviyesi V-GO modelinde LED gündüz farları, elektrikli ısıtmalı yan aynalar, Yokuş kalkış destek sistemi (HSA), Eğim iniş kontrolü (HDC), ESC, TCS, ABS, EBD, BAS gibi güvenlik sistemleri standart olarak sunulurken, çekiş sistemi olarak 4x2 ve 4x4 tercihi ve şanzıman tercihinde manuel vitesle sunuluyor.

isuzu-d-max-2017-1600-35-kopya

Standart donanım olarak sunulan ve D-Max ailesinde V-LIFE olarak adlandırılan 4x2 ve 4x4 çekiş sistemlerine sahip D-Max’te, LED gündüz farları, elektrikli katlanabilir, ısıtmalı ve sinyalli krom yan aynalar, krom kapı kolları ve ön ızgara, D-VISION 8” Multimedya sistemi, navigasyon, geri görüş kamerası, park sensörü, cruise control ve 18 inç alaşım jantlar standart olarak sunuluyor.

Sahip olduğu özelliklerle en üst donanım seviyesi V-Cross’a en yakın model olan 4X4 çekiş sistemli 6 ileri otomatik vitesli V-JOY’da ise V-LIFE modeline ek olarak anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, otomatik klima ve yan basamaklar gibi birçok donanım standart olarak sunuluyor.

2018 yılının Nisan ayı sonu itibariyle Türkiye’deki Anadolu Isuzu fabrikasının üretim hattından indirilen 6655’inci araçla birlikte Türkiye’deki ilk, tek ve en fazla üretilen pick-up olan Isuzu D-Max’in tüm versiyonları yeni nesil 1.9 lt’lik düşük yakıt tüketimli, vergi avantajlı ve güçlü motoruyla birlikte sunuluyor.