Bernard Loire'in açıklamasına göre Nissan, bu yıl düzenlenecek olan Paris Otomobil Fuarı'na katılmayacak. Loire yaptığı açıklamada, "Yeni olarak tanımlayıp, fuarda sizlere göstereceğimiz bir model ya da teknolojimiz olmayacağı için bu fuara katılmama kararı aldık. Cenevre Otomobil Fuarı'nda yeniliklerimizin  tümünü sizlere göstermiş olmamızın da bu kararı almamızda payı var." dedi.

nissan-pulsar-completes-the-companys-line-up-at-paris-photo-gallery_18-kopya

Tabiki bu karar otomotiv sektöründe ilk değil. 2016 yılında düzenlenen Paris Otomobil Fuarı'na da Aston Martin, Ford, Bentley, Lamborghini, Subaru ve Volvo katılmamıştı. Markaların bu kararı almalarının en temel sebebiyse fuar maliyetlerinin yüksek olması.

426184423_the-new-nissan-qashqai-kopya

Ayrıca bu yıl Nissan gibi Paris Otomobil Fuarı'na katılmayacağını açıklayan markalar arasında Ford, Mazda ve Volvo da yer alıyor.

volvo-xc60-kopya1

2018 Paris Otomobil Fuarı'nda yeni BMW Z4 ve X3 M, Peugeot 208 ve 508'in iki farklı versiyonunun tanıtılması bekleniyor. Zaman ilerledikçe markalardan bazılarının daha bu kervana katılacağını düşünüyorum, bekleyelim zaman bize neler gösterecek...