Paris Otomobil Fuarı için tarih yaklaştıkça yeni haberler çıkmaya devam ediyor. AutoPlus'ın son haberine göre FCA(Fiat Chrysler Automobiles) grubun Alfa Romeo, Fiat, Abarth ve Jeep markaları da bu büyük organizasyonda yer almayacaklar.

2-kopya

Birden fazla markayı bünyesinde bulunduran grupların bu konuyla ilgili açıklamaları ortak sebeplere dayanıyor. Planlanan yeni model tanıtımı olmaması ve  fuar maliyetlerinin yüksek olması bunlar arasında en popüler olan sebepler. FCA'nın bünyesinde bu dört markanın haricinde yer alan bir kaç marka da var. Bunların en önemlileri ise Ferrari ve Maserati. Henüz bu iki markanın 2018 Paris Otomobil Fuarı'na katılıp katılmayacağı belli değil. Ancak Ferrari'nin karşısında olan Lamborghini fuara katılmayacağını geçtiğimiz haftalarda belirtmişti. Ancak fuar organizatörlerinden yapılan bir açıklamaya göre Lamborghini, Paris'te yer alan bir bayi tarafından fuarda temsil edilecek.

[old_news_related_template title="Lamborghini de katılmayacak!" desc="Volkswagen'in Paris Otomobil Fuarı'na katılmayacağını açıklamasının ardından, bugün grubun spor otomobil üreticisi olan Lamborghini de fuarda olmayacağını açıkladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/05/iecrop/2-kopya-5_16_9_1526992544.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/otomotiv/lamborghini-de-katilayacak-2422940/"]

Paris Otomobil Fuarı organizatörleri "Volkswagen'nin fuara katılmaması kötü oldu. Ancak fuar dışında yeni modelleriyle alakalı etkinlikler düzenleyecek olmaları ilgi çekici olacaktır. Audi, Seat, Skoda ve Porsche standları için de umudumuz yüksek" açıklamasında bulundular.

5-kopya

Belirtilen bu markaların haricinde bugüne kadar fuara katılmayacağını açıklayan diğer markalar Infiniti, Volvo, Ford, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel ve Subaru. Aynı zamanda Citroen, Hyundai, Jaguar, Kia, Land Rover, Lexus, Mercedes-Benz, Peugeot, Smart, Suzuki ve Toyota gibi markalar ise fuara katılıp yeni modelleriyle alakalı bizleri bilgilendirecekler.