Evinde yaptığı popo büyütme operasyonları ile ünlenen sosyetik doktor Denis Furtado, bir hastasının ölümünden sonra kayıplara karışmıştı. Olaydan 5 gün sonra yakalanan Furtado gözaltına alındı. Furtado ile birlikte sevgilisinin ve doktor olduğu açıklanan annesinin de gözaltına aldığı belirtiliyor.

Sputnik Türkiye'nin haberine göre Brezilya polisi, Dr. Furtado'nun isimsiz bir ihbar sayesinde Rio de Janerio kentinde gözaltına alındığını duyurdu. Furtado ile birlikte çalıştığı belirtilen ve doktor olduğu açıklanan annesi Maria de Fatima Barros da gözaltına alındı. Daha önce operasyon sırasında yardımcı olduğu iddiasıyla Furtado'nun  kız arkadaşının da gözaltında olduğu açıklanmıştı.

"HER DOKTORUN BAŞINA GELEBİLİR"

denis-furtado-epaa-1

Gözaltına alındğı polis karakolu önünde bazın mensuplarına konuşan 45 yaşındaki Furtado masum olduğunu savunarak "Bir ölüm meydana geldi. Bu her doktorun başına gelebilir" dedi.

Furtado'nun avukatı Naiara Baldanza da "Müvekkilimin Lilian Calixto'nun ölümünde rolü olduğuna yönelik herhangi bir yargı için henüz erken" yorumunu yaptı.

denis-furtado-epaa

Furtado dün gözaltı sonrası sosyal medyada yayımladığı bir videoda da Calixto'nun ölümünü 'ölümcül bir kaza' olarak niteleyerek benzer operayonu 9.000 kez yaptığını ve bu estetik operasyonların Brezilya'da yasal olduğunu söyledi.

[old_news_related_template title="Evde estetik yapan doktor, hastası ölünce kaçtı" desc="Brezilya'da evinde bir kadına kalça büyütme iğneleri yapan 'Dr. Bumbum' (Popo) lakaplı sosyete doktoru Denis Furtado, hastası ölünce kayıplara karıştı. Furtado'nun operasyonu birlikte yaptığı öne sürülen sevgilisinin ise gözaltına alındığı belirtildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/07/iecrop/denis-furtado-facebook-1_16_9_1531905844.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/saglik/evde-estetik-yapan-doktor-hastasi-olunce-kacti-2527080/"]