İlişkinin sonunda orgazm yaşamayı istiyorsanız, ön sevişmeyi atlayamazsınız

Ön sevişmeyi ne kadar uzun tutarsanız, o kadar kan akışınız hızlanır ve bu da sizi daha hassas yapar. Bir kadının tam anlamıyla tahrik olması için ortalama 10-20 dk ön sevişme gereklidir.

1714_pt1_kadinlarin-dugun-gecesi-itirafi-dugun-dugun-gecesi-seks-itiraf-kadin-erkek-1556734-kopya

Yaşınız arttıkça, orgazm olma ihtimaliniz de artar.

Amerikan Tıp Dergisindeki bir araştırmaya göre, 35-40 yaşından sonra kadınlar ilişki esnasında, kendilerinden daha genç kadınlardan daha fazla tatmin olurlar.

880seks-gelenekleri


Kadınlar, orgazm konusunda çoğunlukla rol yapıyor.

Araştırmalar, kadınların %60'ının yatakta Oscarlık bir performans sergilediğini gösteriyor. Garip olan ise erkeklerin %59'unun, bu yalanın farkında olması...

1714_pt1_kadinlarin-dugun-gecesi-itirafi-dugun-dugun-gecesi-seks-itiraf-kadin-erkek-1556733-kopya


Mutlu son için birden fazla yol var.

Klitoral orgazm, mutlu bir son için bilinen en iyi yol olabilir ama bu kesinlikle tek seçeneğiniz değil. Ayrıca vajinal orgazm, karışık orgazm veya çoklu orgazm olabilirsiniz.


uyurken-seks-son-dakika-haberleri

Partnerinizle aynı anda orgazm olma durumu, sadece filmlerde olmaz.

Orgazm olmak muhteşem ise, eşinizle aynı anda orgazm olmak iki kat muhteşemdir; harikuladedir.

Örneğin, erkeklerin verileri izlendiğinde doğrudan görsele dayanan büyük porno siteleri listelerin en başındayken, kadınların aramalarında daha çok erotik öykülerin ve romantizm ile seksin bir arada olduğu içeriklerin yukarılarda olduğu görülür.
Bazı pozisyonlar, diğerlerine göre daha orgazm dostudur.

Doggie-Style kadınlar için de en iyi orgazm pozisyonlarından birisidir. Nedeni ise basit. Bu pozisyon, G noktasını (vajinal duvarların içindeki aşırı hassas bir nokta) uyarır; ve elbette klitorisi.

İnsanlar dünyanın dört bir yanında sevdikleri insanlarla beraber olmadan önce neredeyse kendisini ilişkiden uzaklaştıracak kadar fazla ritüeller uyguluyorlar. Çoğu ülkenin inancına göre bu gelenekler uygulanmadan cinsel birliktelik yaşamak imkansız hale geldiği için günler ve gecelerce uğraşıyorlar. İşte dünyanın farklı bölgelerinden ilginç seks gelenekleri...
İlişki esnasında ses çıkarmak, sizi zirveye yaklaştırabilir.

Görünüşe göre; seks sırasında sesinizi kontrol etmek muhteşem bir orgazm için anahtar olabilir. Tantrik sekste, tiz sesler yapmak sekssel enerjiyi göğsünüze, boğazınıza ve kafanıza getirirken; pez sesler çıkarmak onları aşağıya, yani cinsel organa getirir.

Kötü haber: Bazı kadınlar orgazm olamaz.

Kadınların yaklaşık olarak % 10-15'i anorgazmik; yani fiziksek olarak orgazm olamıyorlar.

Orgazma giden yolu kendiniz belirleyebilirsiniz

Diğer bir garip orgazm haberi de, orgazmı zihinsel olarak başlatmanın mümkün olduğu. Seks Terapisti Gine Ogden "Bu bir nefes alıp verme, fantezi; kendi kendinize odaklanmanız için izin vermenizin bir kombinasyonudur" diyor.

Fiziki özellikler seksi etkileyen en büyük faktörlerden biri. Şişman, zayıf, kısa ya da uzun boylu olmak ve bu durumdan utanmak seksi de olumsuz etkiliyor. Kendini beğenmeyen, vücudundan utanan kadınlar için seksten zevk almak pek mümkün değil. Her insan farklı özelliklere sahiptir ve bundan utanmak doğru bir düşünce değildir.

Masturbasyon en etkili yollardan birisi.

Bu, kadınlar için orgazm olmanın en kolay yoludur. Sonuçta, kim, sizi neyin daha iyi hissettirdiğini sizden daha iyi bilebilir ki?

Her gün aynı filmi izleyebilir misiniz? Ya da aylarca aynı yemeği yiyebilir misiniz? Seksi nasıl yaşadığınız da tıpkı bunlara benzer. Çünkü rutinleşen şeyler zamanla sıkıcı hale gelir. Bu yüzden yeni şeyler denemeye ve tarzınızı değiştirmeye açık olmalısınız. Her gün aynı filmi izleyebilir misiniz? Ya da aylarca aynı yemeği yiyebilir misiniz? Seksi nasıl yaşadığınız da tıpkı bunlara benzer. Çünkü rutinleşen şeyler zamanla sıkıcı hale gelir. Bu yüzden yeni şeyler denemeye ve tarzınızı değiştirmeye açık olmalısınız.


Orgazma ulaşmanın en kolay yollarından birisi: Oral seks.

Sex Uzmanı Dr. Leanna Wolfte "Birçok kadın, olayı sadece vajinal seks ile tek başına bitirmeyi zor buluyor. Çünkü bu aşırı hassas klitorisi uyandırmada pek de yeterli değil." diyor. Ona göre bu sorunun çözümü ise basit: Oral seks.


Orgazmlar sonrası daha konuşkan olursunuz.

Orgazm sonrasında neden çenenizin düştüğünü hiç merak ettiniz mi? Nedeni, orgazm sonrası beyninizin salgıladığı -mutluluk hormonu- oksitosin hormonu.

Avustralya ve Kanadalı bilim insanları hiperseksüalite ve seks bağımlılığı olarak anılan, kişide sürekli seks yapma isteğinin olması durumu kişinin cinsel davranışlarını kontrol edememesine yönelik psikolojik rahatsızlığın nedenini açıkladı.

Sevgilisiyle/eşiyle sevişen kadınlar daha çok orgazm oluyorlar!

Bir araştırmaya göre, partneri ile duygusal bir ilişkisi olan kadınlar, öylesine seks yapan kadınlara göre seks sırasında daha yüksek oranda orgazm olmaya meyilliler.

880-uyku-ve-seks

Ortalama bir orgazm 20 saniye sürüyor.

Bu 20 saniye boyunca yaklaşık her bir 0.08 saniyede ritmik kasılmalar yaşarsınız ve bu kasılmaları boş zamanlarınızda Kegel egzersizlerini yaparak güçlendirebilirsiniz.

Doğum esnasında da orgazm olabilirsiniz.

Garip ama gerçek: Çocuk doğurmak aniden bir orgazm başlatabilir. Doğum esnasında yaşanan kasılmalar orgazmı tetikleyebilir.

Yaptığınız egzersizler de sizi orgazma ulaştırabilir.

Kegel egzersizleri, size orgazm yaşattırabilecek tek egzersiz değildir. Belirli karın hareketleri size bilindiği adıyla "coregazm" ı yaşatabilir.

1- Stresli! Nasty Men (Kötü Erkekler) adlı kitabın yazarı Jay Carter,

Orgazm olmanızın önündeki engel: Endişe.

Araştırmaya göre, aşırı stresli olan kadınlar, daha az stresli olan kadınlardan nazaran, fiziksel olarak daha az uyarılma seviyesine sahipler.