Ören Ortaokulu'nda bir sınıfta kutlanan doğum gününde pasta ve kurabiye yiyen 11 öğrenci, bir süre sonra rahatsızlandı. Kusma ve mide bulantısı şikayeti bulunan öğrenciler için sağlık ekiplerine haber verildi.

zonguldak-dha

Öğrenciler, 112 Acil ekiplerince Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili inceleme başlattı.

DHA

[old_news_related_template title="Gıdalardaki gizli zehirlere dikkat! Patatesi bu haldeyken sakın tüketmeyin!" desc="Bazı yiyeceklerin ölüme dahi neden olduğu biliniyor. Peki, bu yiyeceklerin neler olduğunu biliyor muyuz? Örneğin her evin mutfağında bulunan patates tehlikesinin farkında mısınız? Veya mürver ağacı meyvesi de yanlış yendiğinde tehlike arz edebilir. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/03/iecrop/880yesillenen-patates_16_9_1521993252.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/saglik/gidalardaki-gizli-zehirlere-dikkat-patatesi-bu-haldeyken-sakin-tuketmeyin-2309592/"]