Bank of America Merrill Lynch tarafından hazırlanan raporda, Tim Cook önderliğindeki teknoloji devi Apple'ın, 2020'de katlanabilir iPhone'u piyasaya süreceği belirtildi.

Analist Wamsi Mohan tarafından kaleme alınan raporda, şirketin iPhone OLED versiyonlarında 2018 yılında çok fazla değişiklik beklenmemesi gerektiği vurgulanırken "Kontrollerimiz Apple'ın tedarikçileriyle birlikte katlanabilir bir model üzerine çalıştıklarını gösteriyor" ifadeleri yer aldı.

iphone-yeni

CNBC'de yer alan habere göre ilgili rapor, Apple'ın Asya'daki tedarikçileriyle yapılan görüşmelerin ardından hazırlandı. Apple, iPhone kullanıcılarını heyecanlandıran haberlerle ilgili yorum yapmayı reddetti.

Katlanabilir cihazların akıllı telefonlar teknolojisinde bir sonraki adım olduğu bir süredir dile getiriliyordu. Lenovo ve Samsung katlanabilir ekranlı konsept cihazlarını tanıttılar ve bazı şirketler patent de aldı ancak katlanabilir bir ürün henüz fiziki olarak üretilerek piyasaya sürülmüş değil.

[old_news_related_template title="Haberler vahim! iPhone'da Siri açığı: Mesajlarınız tehlikede" desc="Apple, iOS 11 ile birlikte yeni bir bildirim ayarını kullanıcılarına sundu. ancak gelen bu ayar ile iPhone kullanıcılarına kötü haberler de gelmeye başladı. iPhone'uza fiziksel temasta bulunan bir kişi mesajlarınızı okuyabilir. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/03/iecrop/iphone-s2-ne-zaman-ozellik_16_9_1521707209.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/teknoloji/haberler-vahim-iphoneda-siri-acigi-mesajlariniz-tehlikede-2303639/"]

[old_news_related_template title="Hackerların hedefi bu defa iPhone kullanıcıları oldu! Youtube aboneliği mesajına dikkat" desc="Hacker'ların hedefi bu defa Apple kullanıcıları oldu. Birçok iPhone ve Mac kullanıcısına gönderilen Apple imzalı sahte e-postalarda YouTube’un reklamsız sürümünü bir ay boyunca ücretsiz kullandığı ve artık aylık 144 dolar ödemesi gerektiği söyleniyor ve kişi kredi kartı bilgilerini girdiğinde hacker'lar hedeflerine ulaşmış oluyor. Şirket siber saldırılar sonrası kullanıcılarına yeni bir korunma rehberi yayınladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads//2018/03/iecrop/apple_16_9_1520188786.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/teknoloji/hackerlarin-hedefi-bu-defa-iphone-kullanicilari-oldu-youtube-aboneligi-mesajina-dikkat-2264225/"]