Instagram, yıllardır üçüncü parti uygulamaların sağladığı bir özelliği doğrudan kendi sunmaya hazırlanıyor. Instagram Repost adını taşıması beklenen ve ayrı olarak yayınlanacak olan uygulama ile kullanıcıların başka bir uygulamayı ücret ödeyerek kullanmasına gerek kalmayacak.

Uygulamanın doğasını bozma riskinden dolayı uzun süredir sisteme entegre edilmeyen bu özelliğin testleri kapalı kapılar ardında başlamış durumda.

Öncelikli olarak onaylı beta ve işletme hesaplarına dağıtılması muhtemel olan bu güncellemeye ek olarak, başka özellikler de test altında. Test edilen özelliklerin başında, zamanlanmış paylaşım geliyor.

Bu özellik aktif hale geldiğinde, tıpkı Facebook’ta olduğu gibi Instagram’da da bir gönderinizi zamanlama özelliği, dilediğiniz gün ve saate yayınlanacak şekilde kurabilirsiniz.
[old_news_related_template title="Instagram'da fotoğraf ve video nasıl indirilir?" desc="Instagram kullanıcıları fotoğraf ve videoyu nasıl indireceklerini merak ediyorlar. Çünkü Instagram'ın indirme özelliği yok. Ya yeni uygulama indirmelisiniz, ya da ekran görüntüsü ile idare etmelisiniz. İşte Instagram'da fotoğraf indirme yöntemi ve video nasıl indirilir? sorusunun yanıtı..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/09/iecrop/instagram-fotograf-indirme_16_9_1537511419.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/teknoloji/instagramda-fotograf-ve-video-nasil-indirilir-oub3-2638187/"]

[old_news_related_template title="Instagram'da karşı taraftan mesaj silme nasıl yapılır? " desc="Instagram kullanıcılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Kullanıcıları arttıkça kendini güncelleyen ve yeniliklere imza atan Instagram'ın en çok merak edilen özelliklerinden biri de karşı taraftan mesaj silme işlemi. Instagram'da karşı taraftan mesaj silme işlemini nasıl yapılacağını bilmiyorsanız haberimizden öğrenebilirsiniz.." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/09/iecrop/instagram-aa-1_16_9_1537160696.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/teknoloji/instagramda-karsi-taraftan-mesaj-silme-nasil-yapilir-oub3-2629461/"]