Facebook silme konusunda bilinmesi gereken en önemli detaylardan biri, Facebook’u sildiğiniz anda tüm paylaşımlarınız(fotoğraf-video) kaybolacağı. Facebook’u başka bir kullanıcı adı ile kullanabilirsiniz ama silme işleminden önceki bilgilerinizi geri getiremezsiniz. Kısaca her şeye sıfırdan başlamanız gerekir. Facebook’a aynı kullanıcı adı ile geri dönemez. Facebook’ta kalıcı hesap silme işlemi gerçekleştireceksiniz bilmeniz gereken en önemli konu da budur.

FACEBOOK HESAP SİLME SAYFASI

– Yukarıda verdiğimiz bağlantı linkine tıklayın

– Facebook hesabınıza kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapın.

– Açılan yeni sayfada “Hesabı Kalıcı Olarak Sil” seçeneğini tıklayın.

– Açılacak pop-up penceresine şifrenizi ve güvenlik kodunu girmeniz gerekiyor.

facebook sözcü ile ilgili görsel sonucu

FACEBOOK HESAP SİLME İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Facebook’a bir daha dönmeyi düşünmüyorsanız kalıcı hesap kapama işlemi tam size göre. Facebook’a geri dönme kararı verirseniz ancak yeni kişi olarak dönebilirsiniz. Peki Facebook hesabı kalıcı olarak nasıl kapatılır?

[old_news_related_template title="Instagram'da karşı taraftan mesaj silme nasıl yapılır? DM'den mesaj silme..." desc="Instagram kullanıcılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Kullanıcıları arttıkça kendini güncelleyen ve yeniliklere imza atan Instagram'ın en çok merak edilen özelliklerinden biri de karşı taraftan mesaj silme işlemi. Instagram'da karşı taraftan mesaj silme işlemini nasıl yapılacağını bilmiyorsanız haberimizden öğrenebilirsiniz.." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/09/iecrop/instagram-aa-1_16_9_1537160696.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/teknoloji/instagramda-karsi-taraftan-mesaj-silme-nasil-yapilir-oub3-2629461/"]