Yeniliklerin başında Outlook kullanıcılarının seveceği bir yenilik var. Google Takvimi Gmail ile bütünleşiyor. Bunun yanında epostaları erteleyip, birkaç saat veya gün sonra yeniden eposta kutunuzda görünmesini sağlayabileceksiniz. Gmail'i Android'de veya iPhone'da kullananların bildiği akıllı cevaplar, artık gmail.com üzerinden de ulaşılabilecek. İşte ayrıntılar...


Gelen haberlere göre Google, Gmail’in internet sitesini yenileyecek. Google’ın mail hizmeti yeni bir tasarıma ve yeni özelliklere kavuşturacak. Henüz Google tarafından yapılmış genel bir duyuru bulunmuyor.

Google, epostalarınızı çevrimdışı olarak depolamayabilmeniz için yeni bir yöntem geliştiriyor. Google Apps yavaşça bırakırken verileriniz, standart web teknolojileri tarafından depolanacak.

PEK ÇOK ÖZELLİK GELİYOR!

Yenilikler ile gelecek özelliklerden en dikkat çekici olanı web sitesinin çevrimdışı kullanılabilmesi olacak. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, belli bir zaman içerisindeki mailleri internet erişimi olduğunda yedeklenmesi sayesinde daha sonra da okuyabilecek.

gmail sözcü ile ilgili görsel sonucu


AKILLI YANIT ÖZELLİĞİ GELİYOR!


Bunun yanı sıra daha önce mail hizmetinin mobil uygulamasında gördüğümüz özellik de artık internet sitesinde kullanılabilir olacak. Bu özellik sayesinde ise kullanıcılar, gelen mailleri erteleyebilecek ve akıllı yanıt özelliğini kullanarak maillere otomatik cevap yollayabilecek.

Bu özelliklerin geleceği tahmin edilen internet sitesinin tasarım tarafında da değişeceği söyleniyor. Şimdilik nasıl bir tasarıma sahip olacağı hakkında bir bilgi yok. Yenilenmiş tasarım hakkındaki bilgiler geldikçe teknoloji haberlerimizde paylaşmaya devam edeceğiz.