Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu öncesi milli mühendislik ürünü olan PTT Messenger uygulamasını tanıttı. İşte sesli ve görüntülü iletişim kurmayı sağlayan yerli uygulama PTT Messenger hakkında ayrıntılı bilgi...

PTT MESSENGER NEDİR?

PTT Messenger ile, milli ve güvenli kurumsal anlık  mesajlaşma aracı olarak kullanılabilecek. Bilgi güvenliği çerçevesinde milli bir çözüm olduğu için güvenli iletişim ile dışa bağımlılığı giderecek. Sesli ve görüntülü mobil uygulaması olan Ptt Messenger ileri güvenlik teknolojileri barındırıyor. Uygulama ile dosya ve medya gönderimi yapılabilecek, lokasyon paylaşımı da gerçekleştirilebilecek. Ptt Messenger kurumlarda ya da milli bulut sisteminde barındırılabilecek.

Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu öncesi milli mühendislik ürünü olan PttMessenger uygulaması ile canlı olarak Hatay'daki Zeytin Dalı Harekat Merkezine bağlandı. Başbakan Binali Yıldırım, 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel ile bir görüşme gerçekleştirdi. Zeytin Dalı Operasyonunda görev alan askerlere başarılar dileyen Yıldırım, "Görüntü de bayağı net. Çözünürlüğü yüksek bir görüntü var. Bu da güzel bir ürün olduğunu gösteriyor. Pazar günü oralardaydık, gerekli bilgileri aldık" dedi.