İki gün sonra yani 25 Şubat'ta tanıtılacak olan Samsung Galaxy S9 ve Samsung Galaxy S9+'ın fiyatları ortaya çıktı. Akıllı telefon dünyasının yakından tanınan isimlerinden birisi olan Evan Blass, Galaxy S9 serisinin Avrupa fiyatını Twitter üzerinden paylaştı. Bu kapsamda Galaxy S9’un 841 Euro ( 3910 TL ) fiyat etiketine sahip olacağı iddia ediliyor. Çift arka kamera gibi avantajlar sunan Galaxy S9 Plus modelinin ise 997 Euro fiyat etiketine sahip olacağı belirtiliyor. Bunu herhangi bir vergi eklemeden güncel kur ile çevirdiğimizde, 4635 TL gibi fiyat tahmin ediliyor.

YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ FOTOĞRAFLARI SIZDIRILDI



Samsung Galaxy S9’un tanıtımına çok az bir süre kala telefonun yeni görselleri internete düştü. Yayınlanan yüksek çözünürlükte taslak tasarıma bakıldığında telefon tüm açılarıyla karşımıza çıkıyor. Siyah ve mavi renkli gövdesiyle tüm dikkati üstüne çeken telefon Galaxy S8 ile neredeyse aynı tasarım çizgisine sahip. Galaxy S9’da tek kameraya yer vermesini beklediğimiz Samsung’un Galaxy S9+’ta çift kameraya yer vereceği konuşuluyor.

[old_news_related_template title="Samsung Galaxy S9 ne zaman çıkacak?" desc="Samsung Galaxy S9'un tanıtılmasına çok az bir süre kaldı ve özellikleri merakla araştırılıyor. Artık yeni cihazların tanıtılması konusunda klasikleşen sızıntılar Samsung Galaxy S9'da da gerçekleşti. Samsung'un Unpacked 2018 uygulamasında Galaxy S9'un arttırılmış gerçeklik görüntülerine ulaşıldı..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads//2018/02/iecrop/galaxy-s9-ozellikleri-son-haberler_16_9_1519208828.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/teknoloji/samsung-galaxy-s9-ne-zaman-cikacak-ozellikleri-ve-goruntusu-ortaya-cikti-2237627/"]