WhatsApp grupları, yeni bir özellik ile admin seçimlerini çok daha kolay hale getiriyor. Gelen özellik ile WhatsApp'ta grup yöneticileri, diğer yöneticileri gruptan atmadan kolaylıkla yöneticilikten çıkarabilecek. Bu özellik ile bir yönetici diğer yöneticinin yetkilerini elinden alabilecek. Bir defa yöneticilikten çıkarılan kişinin tekrar yönetici olabilmesi için gruptan çıkıp tekrar katılması gerekiyor. WhatsApp bu yeni özelliği hem iOS hem de Android için kullanıma sundu.

Yeni güncellemede, bir grup yöneticisinin grubun başka bir yöneticisini yöneticilikten alabilmesine izin veren bir özellik ortaya çıktı. Yeni özellik, iOS için 2.18.41 numaralı sürümde ve Android web 2.18.116 numaralı sürümünde kullanıma sunuldu.

GRUPTAN ÇIKARMAYA GEREK KALMADI

Daha önce bir üyeyi yöneticilikten düşürmek için yönetici, onu gruptan çıkarmak ve gruba tekrar eklemek zorunda kalıyordu. Ancak grup üyelerinin yöneticiyi düşürmelerine hala izin verilmediğini de belirtmekte fayda var.
[old_news_related_template title="WhatsApp'tan Android'ler için sürpriz haber! Artık sildiğiniz fotoğraflar geri gelecek" desc="WhatsApp, Android için birkaç küçük yenilik yaptı. Birkaç gün önce yaptığı güncellemelerle, WhatsApp silinmiş medyaları kendi sunucularından geri getirmenize imkan veriyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/04/iecrop/whatsapp-3-2_16_9_1523725498.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/teknoloji/whatsapptan-androidler-icin-surpriz-haber-artik-sildiginiz-fotograflar-geri-gelecek-2350820/"]

[old_news_related_template title="WhatsApp'ta yaş sınırı değişikliği" desc="Teknoloji ve yazılım haberleri paylaşan WeBetaInfo isimli internet sitesinin paylaştığı haberde WhatsApp’taki yaş sınırının artacağı iddia edildi. Yeni yasaya göre, veri erişimi için 'tam rıza' göstermek gerekecek ve bu da var olan 13 yaş sınırı ile sağlanamıyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/04/iecrop/whatsapp880_16_9_1523897148.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/teknoloji/whatsappta-yas-siniri-degisikligi-2354676/"]