WhatsApp kullanıcılarına çok çeşitli özellikler sunarak kendini benzer uygulamalardan ayırmıştır. Neredeyse tüm dünyada milyarlarca insanın kullandığı WhatsApp getirdiği yenilikleri isteyen kullanıcılarına sunar. Yani kullanmaya tercih ettiklerinizi kullanılır, etmediklerini kullanmazsınız. Bu özelliklerden biri de WhatsApp’ın çevrimiçi görünüm özelliğidir. Çevrimiçi görünüm aynı zamanda son görülme saati de demektir. Eğer o an aktifseniz çevrimiçi görünürseniz, aktif değilseniz WhatsApp’a giriş yaptığınız son saat kullanıcılar tarafından görüntülenebilir. WhatsApp’ta çevrimiçi özelliğini kapatarak son görülme saatini de kapatırsınız.

WHATSAPP ÇEVRİMİÇİ ÖZELLİĞİ NASIL KAPATILIR?

WhatsApp son görülme yani çevrimiçi görünme özelliği için bazı seçenekler sunar. Peki WhatsApp çevrimiçi görünüm nasıl kapatılır?

- WhatsApp hesabınızı açın
- Ayarlar sekmesinden Hesap seçeneğini açın
- Ardından Gizlilik sekmesine dokunun
- Son Görülme seçeneğini açın ve Hiç Kimse seçeneğini tikleyin
- Böylece hesabınızın çevrimiçi ya da çevrimdışı olduğunu ne rehberinizde kayıtlı olanlar ne de numaranızı bilen kişiler tarafından görüntülenmez. Ayrıca Kişilerim ve Herkes sekmeleri de vardır. Adından da anlaşılabileceği gibi herkes rehberinize kayıtlı ya da değil herkesi kapsar, Kişilerim ise sadece rehberinizde kayıtlı kişileri kapsar.

[old_news_related_template title="WhatsApp’ta silinmiş mesajları geri getirme tüyosu…" desc="WhatsApp sohbet geçmişini sildiyseniz geri getirebilmek için yedekleme yapmış olmanız gerekir. Andorid ve iPhone telefonlarda farklı geri getirme yöntemleri kullanılabilir. Ancak WhatsApp sohbet geçmişinizi kendi sunucularında saklamadığı için WhatsApp'a başvurmanız mümkün değil. Peki hangi cihazda nasıl WhatsApp silinmiş mesajları geri getirilir?" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/09/iecrop/whatsapp-1_16_9_1536728589.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/teknoloji/whatsappta-silinmis-mesajlari-geri-getirme-tuyosu-oub3-2621770/"]

[old_news_related_template title="WhatsApp numara engelleme nasıl yapılır?" desc="WhatsApp kullananlar telefon rehberlerinde kayıtlı ya da sadece numarasını bildikleri herkesi engelleme olanağına sahiptir. Ücretsiz mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan yapılan engelleme işlemi sonrası engellenen kişiden gelen hiçbir yazı, fotoğraf ya da video görülmez ve karşı tarafa da engellendiğine dair bir bilgi verilmez. Peki WhatsApp'ta engelleme nasıl yapılır? WhatsApp'ta engelleme nasıl kaldırılır?" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/09/iecrop/whatsapp-reuters-1_16_9_1537335033.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/teknoloji/whatsapp-engelleme-ve-engel-kaldirma-nasil-yapilir-oub3-2633713/"]