WhatsApp kullanıcılarını yakından ilgilendiren bir uyarı gelmiş, Android işletim sistemi ile çalışan akıllı telefonları tehdit eden bir mesaj söz konusu cihazları kullanılmaz hale getirmeye başlamıştı. Bu hata WhatsApp'tan sonra iPhone'larda da görülmeye başladı. iPhone'larda ortaya çıkan bu hata, kullanıcıların sadece bir SMS'le telefonlarını kullanılamaz hale getirmesine yol açıyor.
siyah-emeoji

Siyah büyük noktaya SMS ekranında dokunan kullanıcıların iPhone'ları çöküyor, kullanılamaz hale geliyor. En azından bir süre için! Siyah emoji hatası olarak da dillendirilen bu sorun Whatsapp'ın da çökmesine neden oluyor. Bu siyah emojiye dokunduğunuzda telefon kimi zaman çökerken, kimi zaman da hayli yavaş çalışmaya başlıyor.

 

[old_news_related_template title="WhatsApp'ta sakın bunu yapmayın! Uygulamayı kilitliyor..." desc="Geçtiğimiz aylarda iOS cihazlarda WhatsApp'ı çöktüren hata haberleri kısa sürede yayılmıştı. Şimdi de Android cihazlarda WhatsApp'ı çöktüren bir kelime hatası ortaya çıktı. WhatsApp'tan yollanan bir mesaj ile uygulama çökebiliyor hatta akıllı telefon kullanılamaz hale gelebiliyor. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/05/iecrop/whatsapp-shutterstock_16_9_1525678304.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/teknoloji/whatsappta-sakin-bunu-yapmayin-uygulamayi-kilitliyor-2391930/"]