WhatsApp'ın yeni özelliği gün yüzüne çıktı. WhatsApp'ın mesajlaşma alışkanlıklarını değiştirecek yeni özelliği, beta sürümü ile ortaya çıktı.

WhatsApp'ın yeni özelliğinin, telefonuna baktığında ekranında okunmamış onlarca WhatsApp mesajı görüp bu durumdan sıkılanların işine yarayacağı ifade ediliyor. WhatsApp'ın yeni sürümünün beta versiyonunu mercek altına alan AndroidPolice, WhatsApp'ın 10 farklı bildirim seçeneği özelliğini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

[old_news_related_template title="WhatsApp artık çıldırtmayacak! Çözümü bulundu... | Son dakika haberleri" desc="WhatsApp'tan gelen yeni özellik haberleri bazen kullanıcıları üzüyor, bazen de sevindiriyor. WhatsApp mesajlarında yapılacak radikal değişiklik muhtemelen tüm kullanıcıların yüzünü güldürecek. İşte WhatsApp'ın mesajlaşma alışkanlıklarımızı değiştirecek özelliği hakkında detaylar..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/01/shutterstock_167852012-custom.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/teknoloji/whatsapp-10-farkli-sekilde-haber-verecek-2190624/"]

Kullanıcıların, kişileri farklı kategorilere ayırmalarına izin verecek olan özellik sayesinde, istenen mesajlara öncelik verilebilecek, istenmeyen mesajlar arka plana itilebilecek. Örneğin, kişi listesindeki bir numara öncelikliler listesine eklendiğinde, o kişiden gelen mesaj ana ekranda sesli bildirim olarak gözükecek. Ancak önem sırasında geriye atılan kişilerden gelen mesajlar ana ekranda gözükmeyecek.

[old_news_related_template title="WhatsApp'ta iOS kullanıcıları için beklenen an geldi" desc="WhatsApp'ın iOS kullanıcılarının beklediği güncellemeyi yayınladı.2.18.11 sürümüyle birlikte artık YouTube videoları mesajlaşma sayfasında oynatılabiliyor. Ne yazık aynı güncelleme WhatsApp'ın android uygulaması için gelmedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/11/whatsapp-coktu-mu.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/teknoloji/whatsapp-ios-kullanicilari-icin-beklenen-an-geldi-2177796/"]