hiz-zamani

Gelecek haftaya Yay burcundaki Dolunay’ın etkileriyle başlayacaksınız. Dolunay haftasında gökyüzünde sert bir açı kalıbı olmayacak. Bu süreçte daha çok yurtdışıyla ilgili işler, eğitim, spor, yayıncılık, akademik işler gündemde olacak. Elinizdeki işleri büyütmek için destekleyici etkiler altında olacaksınız. Merkür ile Mars arasında dinamik bir görünüm oluşacak. Bu sırada her konuda hızlı karar verip, acele şekilde aksiyona geçeceksiniz. Gelecek hafta boyunca her konuya çözüm odaklı yaklaşacaksınız. Kardeşlerinizle, eğitimle ve ticaretle ilgili konularda olası krizleri fırsata çevirebilirsiniz.

Gelişime en açık

gelisime-en-acik

Kişisel gelişimle ilgili konulara her zamankinden daha çok eğileceksiniz. Bu tür konularda araştırma yapabilir, ilginç seminer ve eğitimlere katılabilirsiniz. Başta Yay olmak üzere, bu Dolunay’da diğer ateş grubu burçları da olumlu etkiler altında olacak. Yay, Koç, Aslan ve yükselen burcu bu olanlar için gelişmenin tam zamanı.

İletişim açısından en yoğun

iletisim

Gelecek hafta iletişimi simgeleyen Merkür, İkizler burcunda geçiş yapıyor. Merkür bu burçta yönetici pozisyonunda olduğundan, iletişim açısından yoğun bir hafta İkizler burçlarını bekliyor. Eğitim, bilgi paylaşımı, yeni elektronik ve iletişim gereçleri satın alma konusunda şanslı bir hafta. Merak ettiğiniz her konuda eğitim almaya başlayabilirsiniz. Merkür’ün bu geçişi, başta İkizler olmak üzere Kova ve Terazi gibi diğer tüm hava grubu burçlara ve yükselen burcu bu olanlara destekleyici etkilerde bulunacak.

Aşk ve finansal konularda en şanslı

ask-ve-finans-sansli

Gelecek hafta Venüs ile Jüpiter arasında harika bir kontak oluşacak. Bu ikili, finansal yatırımlar, estetikle ilgili konular ve en önemlisi aşkla ilgili güzel fırsatlara, şansa işaret eder. Hafta boyunca maddi konularda da rüzgar sizden yana esecek. Yalnızlar için ise güzel ilişkiler başlayabilir. Özellikle Akrep, Yengeç, Balık, Oğlak, Boğa ve yükselen burcu bu olanları Venüs Jüpiter kontağı birinci dereceden ve olumlu anlamda etkileyecek.

En romantik

en-romantik

Venüs ile Neptün arasında oluşacak romantik görünümle sanatsal konulara ilgimiz artacak. Bu süreçte romantik karşılaşmalar yaşama ihtimaliniz çok yüksek. Gelecek hafta, özel hayata dair ilişkilerde sorunların sevgiyle çözülmesi, romantik ortamlar yaratmak, duygusal paylaşımlarında artması mümkün. Özellikle Balık ve yükselen Balıklar şahane bir etki altında olacak.

GÜNLÜK ASTROLOJİ YORUMLARINIZ


Ay, Akrep burcunda seyahat etmeye başlayacak. Bu sırada yeni bir hayat sistemine geçme isteğiniz ön plana çıkabilir. Çocuk ya da ev sahibi olmak gibi ciddi konular zihninizi kurcalayabilir.

KOÇ

Yurtdışında yaşama fikrine sıcak bakmaya başlayacaksınız. Yeni hayat düzeninizi planlayabilirsiniz. Yaşamda uymanız gereken kuralların içeriğini saptamalısınız.

BOĞA

Sevgilinizle aranızdaki sorunları masaya yatırmalısınız. Sevdiğiniz insanın duygularına karşılık vermeniz, ilişkideki güçlü enerjiyi açığa çıkaracak. Karşılıklı güveni pekiştirin.

İKİZLER

Pazar günü ruhunuzu dinlendirin ve sevdiklerinizle vakit geçirin. Su kenarında yürüyüşe çıkmak size iyi gelecek. Ofisinizdeki fazla evrakları atarak köklü bir temizlik yapmalısınız.

YENGEÇ

Hayattan aldığınız keyfin kilit noktalarını tespit edeceksiniz. Çocuğunuz ve eşinizle vakit geçirmek size iyi gelecek. Ailenize karşı beslediğiniz sahiplenme duygusun karşılık bulacak.

ASLAN

Etrafınızı sevdiklerinizle çevirme konusunda çok kararlısınız. Attığınız adımları sorgulamanız gerek. Meditasyonla, içsel yolculuğa çıkarak sorunlarınızı sona erdirin.

BAŞAK

Ciddi bir konuyu kaleme almak için harekete geçebilirsiniz. Kardeşinizin hayatındaki sır perdesini kaldırmak için önünüze yeni fırsatlar çıkacak. Zihniniz bu ara çok açık.

TERAZİ

İç dünyanızdaki dinamiklerle bağlantı kurmalısınız. Bir kadından gelecek hakkında bilgi edinebilirsiniz. Kazancınızın bereketini artırmak için çok çaba harcamalısınız.

AKREP

Üzerinizde ilgi hissetmekten hoşlanacaksınız. Kendi başınıza kalmak ve yoga öğretisinden faydalanmak için ideal bir zaman dilimi. Önünüze yeni fırsatlar çıkacak.

YAY

İnsanın var oluşu ve toplum içinde bireylerin rolünü sorgulamaktan keyif duyacaksınız. Sorumlulukların neden sonuç ilişkisini keşfetmek sizi çok eğlendirecek.

OĞLAK

İlişkileriniz konusunda dikkatli olun. Kadınlardan uzak durmanızda fayda var çünkü sorun çıkarmaya hazırlıklı olabilirler. Kıskançlık temasıyla uğraşmanız gerekebilir.

KOVA

Ev hayatınızda duygusal krizler yaşayabilirsiniz. Aile fertlerinin anlaşamamaları sizi üzebilir. Herkesin tercih ettiği yaşamı sürdüreceğini unutmayın. Özgürlüğün keyfini çıkarın.

BALIK

Bir arkadaşınızdan beklediğiniz haberi yakında alacaksınız. Seyahat planları yapmak için harika bir gün. Eğitimler, akademik çalışmalar konusunda son kararınızı verin.

sozcu-banner-1