Gelecek hafta oldukça hareketli, eğlenceli, heyecanlı ve bir o kadar dinamik geçecek. Özellikle de jenerasyon gezegenlerinden Uranüs burç değiştirerek sekiz yıllık yeni yolculuğuna başlayacak…

En sakar

Kazalara, çarpmalara, düşmelere karşı dikkatli olmakta yarar var. Hayati tehlike yaratabilecek aktivitelerden kaçınmalı, ani öfke patlamalarına karşı dikkatli olmalısınız. Uranüs ile Mars arasında oldukça zorlayıcı bir görünüm olduğundan risk içeren her türlü durumdan uzak durun. Özellikle Koç, Oğlak ve yükselen burcu bu olanların ekstra dikkat etmelerinde fayda var.

sakar

En çok değişim yaşayacak

Uranüs, özgürlük, asilik, devrim temalarını temsil eder. Uranüs’ün Boğa burcuna geçişiyle herkes para kazanma kaynaklarıyla ilgili radikal adımlar atmak için çok cesur olacak. Bu dönemde hayatlarında en büyük devrimleri yaratacak olanlar elbette ki Boğa ve yükselen Boğalar olacak.

buyuk

En stresli

Genel anlamda stresli koşullara işaret eden Mars, gelecek hafta Oğlak burcuna geçiş yapacak. Özellikle toplumsal konularda daha hassas ve tepkili olacağımız bir dönem başlıyor. Kova ve yükselen burcu Kova olanlar enerji topuna dönebilir.

stres

Ticaret konusunda en hızlı

Gelecek hafta boyunca Merkür ile Satürn arasında da harika bir görünüm olacak. Bu dönemde anlaşma imzalamak, yeni sözler vermek, ticari işleri hızlandırmak için çok uygun. Özellikle Oğlak, Boğa ve yükselen burcu Boğa olanlar bu etkiden birinci dereceden faydalanacaklar arasında.

Aşk konusunda en şanslı

Gelecek hafta ilişkileri, mutluluğu, aşkı sembolize eden Venüs, Yengeç burcuna geçiş yapacak. Bu dönem, mutluluğu, yuvada, ailede aramaya başlayacağınız zaman dilimi olacak ve aile içindeki huzursuzluklar sona erecek. Evinizi yenilemek, ev almak, satmak, kiralamak için de çok uygun bir dönem. Bu geçişle beraber özellikle aşk konusunda Yengeç, Balık ve yükselen burcu bu olanlar çok daha şanslı olacak.

ask1

GÜNLÜK ASTROLOJİ YORUMLARINIZ


Hayatın üzerinize yüklediği sorumluluklar yorulmanıza neden olabilir. Bu sürece dair sorunları çözerken cesur olmalısınız. İnatçı tavırlardan vazgeçmeli, hayata pozitif bakmak için daha çok çaba harcamalısınız.

KOÇ

Bugün yaşamınızı değiştirecek kararlar almaya açıksınız. Karizma sahibi kişilerin fikirlerinden kolayca etkileneceksiniz. Tüm adımlarınızı cesaretli bir şekilde atın.

BOĞA

Sizi sıkan sorunların kökenine inmek isteyeceksiniz. Sözleriniz ve eylemlerinizle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Kardeşlerinizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

İKİZLER

Aile ilişkileri konusundaki kararlarınızın ne kadar doğru olduğunu gözlemleyeceksiniz. Bu süreç sizi biraz yorabilir. Yüklendiğiniz sorumlulukları üzerinizden atma şansınız yok.

YENGEÇ

Zihninizin tıkır tıkır çalıştığı bir gün... İkili ilişkilerin size yaşattığı dönüşüm enerjisi paha biçilmez. Hayatın gerçekliğini kabullenmek size karizmatik bir güç katıyor.

ASLAN

Bu kadar sevilen biriyken inatçı tavırlardan kaçınmalısınız. İş değiştirmek ya da terfi almak için plan yapmaya başlayın. Gelecek hedeflerinize yönelik cesaretli atılım enerjisi mevcut.

BAŞAK

Otoriteniz sağlamlaşacak. Duygusal ilişki kavramına bakış açınız değişecek.  Kalbinizi yeni enerjilere sonuna kadar açın. Mistik konularla ilgilenen birinin etkisinde kalacaksınız.

TERAZİ

Liderlik gerektiren durumlarda bu göreve rahatlıkla soyunabilirsiniz. Bir aşka yelken açmak isteyebilirsiniz. Tehlikeli sularda gezmediğiniz sürece hayatın güzelliklerini paylaşın.

AKREP

Çeşitli enerji çalışmalarına katılabilirsiniz. İnatçı ve dik kafalı tavırlardan kaçınmakta fayda var. Kardeş ve yakın akrabalarla sorunlarınızı gidermek için bir an önce harekete geçin.

YAY

Bugün özgüveniniz ve karizmanızla dikkat çekeceksiniz. Özel yeteneklerinizi keşfetmeye çalışıp bunları hızlı bir şekilde yaşamınıza katmayı deneyin. Kariyerinizden vazgeçebilirsiniz.

OĞLAK

Hayatta başarılı olmak adına daha fazla çaba harcamalısınız. Bu süreçte aşırıya kaçarak kendinize haksızlık etmeyin. Aile içi meselelerde aşırı sorumluluk yüklenmeyin.

KOVA

Psişik yetenekler konusunda bir seminere katılabilirsiniz. Yardıma muhtaç kişi ve gruplar için çeşitli çalışmalara katılabilirsiniz. Bastırdığınız korkularla yüzleşmenizin tam zamanı.

BALIK

Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Yardım derneklerindeki görev tanımlarınızda değişiklik yapılabilir. Geleceğe ait planlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz.