Merkür ile Uranüs arasındaki olumlu etkileşim, her burcu farklı yönde etkileyecek. Bu süreçte sürekli güvenli sularda yüzmek sizi mutlu etmeyebilir. Yeni şeyler denemekten çekinmemeniz gerek. Bu dönemde, parlak fikirlerinizle hemen fark edileceksiniz. Kendinizi yeniden keşfetmeniz gerek. Yeni hobiler edinmek, teknoloji konusuna eğilmek ve farklı ilgi alanlarına yönelmek size iyi gelecek. Herkesin sizin gibi olduğunu sanmayın. Aksi halde başınıza dert açabilirsiniz. Hızlı karar almak size yepyeni deneyimler yaşatacak.

KOÇ

Bazı gelişmeler sizi adeta bilim insanına dönüştürecek. Uzayla ilgili konulara ilgi duyabilirsiniz. Zihninizi orijinal fikirlerle besleyin. Bugün sıra dışı insanlarla tanışmanız mümkün.

BOĞA

Fazla düşünmeden para harcamanız sorun yaratabilir. Büyük resme odaklanırken detaylardan kopmamaya özen gösterin. Kazanç elde ettiğiniz konular avucunuzdan kayıp gidebilir.

İKİZLER

Sevgilinizin sıra dışı fikirleri sizi etkisi altına alacak. Bu durumun üzerinizde yarattığı etki çok büyük olacak. Herkesten aykırı olmak size de çekici gelecek. Yeniliklere hazır olun.

YENGEÇ

Kariyer hayatınızda sizi etkileyen kişiler ani kararlar alarak büyük bir değişime neden olacak. Bu durumdan etkilenip bir anda kendinizi dünyanın öbür ucundaki bir ülkede bulabilirsiniz.

ASLAN

Fikirsel anlamda kendinizi çok özgür hissedeceksiniz. Bugün pek çok orijinal fikre imza atacaksınız. Gereğinden fazla dürüst olabilirsiniz. Ağzınızdan çıkan kelimelere özen gösterin.

BAŞAK

Ev ortamında fırtına hissi yaratacak kararlar alabilirsiniz. Özgürlük fikri size çok cazip gelecek. Herkes size karşı çıksa da, bildiğinizi okuyacaksınız. Kalp kırmamaya dikkat edin.

TERAZi

Merkür ile Uranüs arasındaki olumlu etkileşim, ikili ilişkilerinizde ani kopmalara ve fikir ayrılıklarına neden olabilir. Siz barış istedikçe karşınızdakiler isyankar bir tavra bürünebilir.

AKREP

Para kaybı yaşayabilirsiniz. İyi gibi gördüğünüz her şeye çocuksu enerjiyle atılmayın. Herkesin iyi kalpli olduğuna kendinizi inandırmayın. Hızlı karar almak size zarar verebilir.

YAY

Herkesi peşinizden koşturacak, merak uyandıracak bilgi dağarcığınızla her ortamda harikalar yaratabilirsiniz. Keşif yapmak, yeni hobi edinmek ve teknolojiyle ilgilenmek size iyi gelecek.

OĞLAK

Değişen yaşam standartlarınıza ayak uydurmak için gereken adrenalin ve cesaret sizde var. İş ortamında parlak fikirlerinizle hemen fark edileceksiniz. Kendinizi yeniden keşfedeceksiniz.

KOVA

Kardeşinizle ilişkiniz farklı bir boyuta taşınacak. Aniden arabanızı ya da ofisinizi değiştirmeye karar verebilirsiniz. Şirket kurmak için önünüze yeni fırsatlar çıkacak.

BALIK

Merkür ile Uranüs arasındaki olumlu etkileşim, kariyerinize yönelik köklü değişimlere cesaretle atılmanızı sağlayacak. Hayatta bazen risk almak gerekir. Ailenize vakit ayırın.