Haftanın son gününü sevdiklerinizle birlikte eğlenceli bir program yaparak geçirebilirsiniz. Uzun zamandır yapmayı düşündüğünüz yatırım konusunda önemli bir adım atabilirsiniz.

KOÇ

Fikirlerinizi somutlaştırmak için harika bir gün. Güven duyacağınız kişilerle zihninizdekileri paylaşarak hafta içinde harekete geçmeniz çok akıllıca olacak.

BOĞA

Bugünden itibaren hayatınızda başlayacak değişikliklerin temellerini atacaksınız. Ciddiyet gerektiren konulara odaklanmak için harika bir süreçtesiniz.

İKİZLER

Ruhani konulara duyduğunuz ilginin hayatınıza yansıyacağı bir gün geçireceksiniz. Hayata farklı pencereden bakan kişilerle bir arada olmak sizi huzurlu kılacak.

YENGEÇ

Arkadaşlarınızla ortak bir iş projesine imza atacaksınız. Dostlarınızla iş yapmak size güven verecek. Pazar akşamını yemek daveti vererek şölene dönüştürün.

ASLAN

İnşaat alanında yatırım yapabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkiyi güçlendirmek istiyorsanız mevcut sorunları hemen masaya yatırmalısınız.

BAŞAK

Çocuğunuz ve sevdiklerinizle ortak zevklerinizi saptayıp birlikte keyifli vakit geçirin. Aniden çıkacak bir seyahatte hem iş yapma hem de gezme fırsatınız doğacak.

TERAZİ

Ailenizle ortak mal varlığınızı en verimli şekilde değerlendirmek için toplantı yapmalısınız. Herkesin fikrini aldıktan sonra harekete geçmeniz gerek.

AKREP

Toprakla uğraşmak için güzel bir gün. Kardeşinize vereceğiniz destek onun için çok anlamlı olacak. Bugün komşunuzla ortak ve kârlı bir iş yapabilirsiniz.

YAY

Hayatın keyfine odaklanmak için dünyevi zevklere odaklanmanız gerek. Masaj, yoga, pilates gibi çalışmalar yapıp bedeninizi ve zihninizi iyice dinlendirin.

OĞLAK

Ye, iç, yan gel yat sözünü gün boyunca uygulayıp kendinizi ödüllendirin. Unlu ve şekerli gıdaları fazla tüketmemeye özen gösterin. Sağlığınıza dikkat!

KOVA

Evinizde dostlarınızla vakit geçirmek sizi mutlu edecek. Temiz hava, bol gıda kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olacak. Pozitif enerjiyle çevrilisiniz.

BALIK

Dostlarınızla piknik programı yapabilirsiniz. Yemeyi içmeyi abartmadan harika bir gün geçirebilirsiniz. Meditasyon yaparak erkenden uyuyun.

Dolunay tüm sırları ortaya seriyor


Önümüzdeki haftaya Akrep burcundaki Dolunay’ın etkileriyle başlayacağız. Bu Dolunay’la birlikte gizli saklı ne varsa bir bir ortaya çıkacak. Şimdi gelelim haftanın enler listesine…

Maddi anlamda en sorunsuz

Akrep ve yükselen burcu Akrep olanlar için önemli bir hafta. Çünkü bu burçlar finansal sorunlara hızlı çözümler üretmeye çalışacak. Bu burcun mensupları hafta boyunca ellerindeki tüm işleri tamamlamaya başlayacaklar.

En sağlıklı beslenecekler

Gelecek hafta bazıları için sağlıklı beslenme dönemi başlıyor. Özellikle Akrep, Boğa ve yükselen burcu bu olanlar için diyete başlamanın tam zamanı.

en-aska-acik

En aşka açık

Venüs ile Kuzey Ay Düğümü keyifli bir görünüm oluşturacak. Bu süreçte ilişkilerde iletişim hızlanacak. Yeni birileriyle tanışmak, flört etmek için çok verimli zamanlar… İkizler, Aslan burçları ve yükselen burcu bu olanlar, ilişkilerde ani karşılaşmalar, beklenmedik aşk durumlarıyla karşı karşıya kalabilir. Önümüzdeki hafta boyunca, özellikle de çarşamba, perşembe ve cuma günleri estetik yaptırmak için çok uygun.

En yaratıcı

Güneş ile Neptün arasındaki uyumlu görünüm, hayal gücünün zenginliğine, yaratıcılığa işaret ediyor. Bu süreçte başkalarına yardım etme konusu da ön planda olacak. Özellikle de Balık burçları ve yükselen burcu Balık olanlar bu etkiden birinci derecede etkilenecekler. Bunun yanı sıra önümüzdeki hafta boyunca yardıma ihtiyacınız olan her konuda hızlıca destek bulabileceksiniz. İlham gerektiren yaratıcı çalışmalar için gayet güzel etkiler altında olacaksınız.