Haftanın son günü Boğa burcuna geçen Merkür, üç hafta yaşam temponuzu yavaşlatarak size soluk aldıracak. Özel hayatınızı düzen sokmak isteyeceksiniz. Mantıklı kararların hayatınıza etki ettiği bir gün sizi bekliyor. İnatçılık yapmak, ve fazla abur cubur yemekten kaçınmalısınız.

KOÇ

Ay sonuna kadar hayatın keyifli yönlerine vakit ayırma fırsatı elde edeceksiniz. Kazancınızda artış meydana gelecek. Karşınıza çıkan fırsatları geri çevirmeyin.

BOĞA

30 Mayıs’a kadar iletişim gezegeni Merkür sizin burcunuza geçiş yapıyor. Zihinsel konsantrasyonunuz bu dönemde artacak. İstikrarlı tavırlar takınmanızda fayda var.

İKİZLER

Hayatın temposunu yavaşlatmak için daha sağduyulu hareket etmelisiniz. Hayatın iplerini elinize almaktan dolayı memnun olacaksınız. Sorunları çözmek için daha çok çaba harcayın.

YENGEÇ

30 Mayıs’a kadar Boğa burcuna geçen iletişim gezegeni Merkür, eski arkadaşlarınızla sizi bir araya getirir. Dostlarla birlikte nostalji yaşamak ve hayatın keyfini çıkartmak sizi mutlu eder.

ASLAN

Dik kafalı ve inatçı tavırlardan kaçınırsanız, umduğunuzdan daha önce kariyerinizde yükselme şansı elde edebilirsiniz. Yöneticilerle bir araya gelmek dönemin ana konuları arasında.

BAŞAK

Sözleşme imzalama, seyahat etme, yabancılarla bir araya gelme zamanı. Geleceğe yönelik karar alırken aceleci davranmamaya özen gösterin. Sağlığınıza dikkat.

TERAZİ

Ortaklıklardan elde edeceğiniz kazanç artışları gündeme gelebilir. Kredi kullanmak isteyebilir, borçlarınızı ödeyebilirsiniz. Dışardıan gelen fikirlere kapalı olmayın.

AKREP

30 Mayıs’a kadar Boğa burcuna geçen Merkür, ikili iletişiminizde size pek çok kolaylık sağlayacak. Uzlaşmazlığa düştüğünüz kişilerle aranızda hukuksal bir süreç ortaya çıkabilir.

YAY

30 Mayıs’a kadar Boğa burcunda seyahat edecek iletişim gezegeni Merkür, gündelik hayatınızı ve ofis ortamınızı düzene koymanızı sağlayacak. Kontrollerinizi yaptırmalısınız.

OĞLAK

Hayattan maksimum düzeyde keyif almaya bakın. Yaratıcılığınızı kullanacağınız faaliyetlere daha fazla yönelebilirsiniz. Komisyon usulüyle kazanç elde etme zamanı. Piyango çekin.

KOVA

Yeni bir gayrimenkul yatırımı yapabilirsiniz. Toprakla uğraşmak, sebze meyve yetiştirmek bu dönemde size iyi gelecek. Güven ve istikrarı sorguladığınız bir dönemden geçeceksiniz.

BALIK

Bugünlerde yeni kurslara kayıt yaptırabilir, internet üzerinden tanıtım faaliyetlerine ağırlık verebilirsiniz. Yazı yazmak, geniş kitlelerle iletişim kurmak için uygun bir dönem.

sozcu-banner-1