KOÇ

Bugünü dinlenmeye ayırmak isteseniz de olmayacak. Zira gündelik işlerinizi halletmek için disiplinli bir enerjiye sahipsiniz.

BOĞA

Yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı mükemmel bir şekilde ortaya koyacaksınız. Toprak işleriyle uğraşmak ruh sağlığınıza iyi gelecek.

İKİZLER

Evdeki eksiklerin tamamlanacağı, gelen gidenin çok olacağı bir gündesiniz. Yazarlık yeteneğinizi aklınızdakileri kağıda dökebilirsiniz.

YENGEÇ

Kardeş ve yakın akrabalarınızla birlikte pek çok işi tamamlayabilirsiniz. Taşınma, araba alım satımı gibi işlerle uğraşabilirsiniz.

ASLAN

Yeteneklerinizi kullanmanız gereken bir gün. Danışmanlık yapmak, fikirlere açık olmak, herkese yardım etmek size bugün iyi gelecek.

BAŞAK

Kariyer planlarınızı güncellemek için bugünü bilgisayar başında geçirebilirsiniz. Kendinize vakit ayırmayı ihmal etmeyin.

TERAZİ

Kendinizi topluluklara adayacağınız bir gün sizi bekliyor. İncir çekirdeğini doldurmayacak konularda sevdiklerinizle tartışmayın.

AKREP

Fikirlerin çarpıştığı ortamlarda varlığınız önem kazanacak. Bugün arkadaşlarınızla sakın tartışmayın. Eleştirel fikirler canınızı sıkabilir.

YAY

Her ne kadar keyif yapmak isteseniz de yurtdışıyla ilgili işleriniz yüzünden rahat nefes alamayacaksınız.  Tüm gerçekleri masaya yatırabileceksiniz.

OĞLAK

Çalışkan ve disiplinli tavırlarınızla tüm işlerin üstesinden rahatlıkla geleceksiniz. Seminerlere katılmak, davetleri değerlendirmek için güzel bir gün.

KOVA

Ortak paylaşımlarla ilgili konular karşınıza sorun olarak çıkabilir. Tartışmaya girerseniz iğneleyici sözlere maruz kalabilirsiniz.

BALIK

Sevgilinizle tartışmaktan kaçının. Düşmanlarınızın ortaya çıktığı bir gün yaşayabilirsiniz. Herkese güvenmemeniz gerektiğini unutmayın.

sozcu-banner-1