KOÇ

İkili ilişkilerinizde uyumlu kararlar almanız kolaylaşacak. Medeni insanlarla işbirliği yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. İlişkilerden  fazla geri dönüş elde edeceksiniz.

BOĞA

Çalışma ortamınızdaki huzur evinize de yansıyacak. Günlük işlerinizde size yardım etmek isteyenlerle işbirliği içinde olun. Sanatsal faaliyetler ilginizi çekebilir.

İKİZLER

Arkadaş gruplarınızla eğlenceli diyaloglar kuracaksınız. Sevdiğiniz kişiyle romantizmi paylaşmak için harika bir gün.  Hobilerinizle de yakından ilgilenmek sizi mutlu edecek.

YENGEÇ

Ay’ın tüm gün Terazi burcundaki seyahati evinizde huzurlu diyaloglar kurmanızı sağlayacak. Aileyi bir araya getirmek için kolları sıvayın. Gelir gider dengesini ayarlamalısınız.

ASLAN

Hafta sonunda bir tatil kaçamağı yapmak için gökyüzü size yeşil ışık yakıyor. Yakın arkadaş veya akrabalarınızla böyle bir seyahate çıkıp iyi vakit geçirebilirsiniz.

BAŞAK

Haftanın bu son gününde ruhunuzu dinlendirin. Haftanın bolluk ve bereketi sizi mutlu edecek. Sebepsiz enerjinizi spor yaparak üzerinizden atın. Size öfke duyan biri olabilir.

TERAZi

Duygusal yönden çevrenizdeki kişilere uyumlu tavırlar sergileyeceksiniz. Sevgilinizden övgü dolu sözler duymak size iyi gelecek. Alışverişinizi gün içinde tamamlayacaksınız.

AKREP

Ruhani konulara ilgi duyan bazı grupların toplantılarına ya da çalışmalarına dahil olmak size iyi gelecek. Bir dinlenme merkezinde sevdiklerinizle hafta sonu geçirmek de parlak bir fikir.

YAY

Arkadaşlarınızla farklı grup aktivitelerine katılarak keyifli bir gün geçireceksiniz. Yeni insanlar tanımak ruhunuzu dinlendirecek. Kalbi boş olanlar yeni bir ilişkiye adım atabilir.

OĞLAK

Ay’ın son gününü çevrenizle uyumlu ilişkiler kurarak kapatacaksınız. İşyerinde herkesin beğenisini kazanacaksınız. Yönetim kadrosundaki yeni kişilerle proje hazırlayabilirsiniz.

KOVA

Akademik konular, yurtdışına yapacağınız yatırımlar zamanınızın büyük bölümünü alacak.  Bu konularda yüzünüz gülecek. Ofiste yöneticilik yapan bir kadından destek alacaksınız.

BALIK

Sanatla ve renklerle dolu bir gün sizi bekliyor. Metafizik konularla ilgilenen kişilerle tanışabilirsiniz. Ortaklık tekliflerine açıksınız. Kazancınızda bir artış olabilir.